Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Corsair ανακοίνωσε το νέο PC case, Carbide SPEC-05

    Η Corsair ανακοίνωσε ένα νέο κουτί της σειράς Carbide, το SPEC-05. Πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό PC case, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των ATX mid-tower cases και απευθύνεται σε όποιον θα ήθελε ένα οικονομικό κουτί μεν, αλλά από μια γνωστή εταιρία στον χώρο, όπως η Corsair. Το Carbide το SPEC-05 κοστίζει μόλις 55 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο μέσα στις επόμενες μέρες.

     

    Το Carbide SPEC-05 έρχεται σε μαύρο χρώμα, με το αριστερό πλαϊνό του, από ακρυλικό, να καλύπτει το σύνολο της επιφάνειας, θυμίζοντας έτσι κουτιά που έχουν πλαϊνό από γυαλί υψηλής αντοχής. Η σχεδίαση του είναι ιδιαίτερα λιτή, με την πρόσοψη να έχει μια διατομή σχήματος ραβδιού χόκεϊ, η οποία αξιοποιείται τόσο για την εισαγωγή του αέρα στο κουτί, όσο και για να περνάει ο κόκκινος LED φωτισμός από τον ανεμιστήρα των 120 χιλιοστών που είναι προεγκατεστημένος.

     

    corsair-carbide-spec-05-mid-tower-1.jpg

     

    Το κουτί έχει διαστάσεις 199 x 483 x 433 χιλιοστά, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και ζυγίζει 4 κιλά. Μπορεί να δεχτεί μητρικές ATX, mictoATX και mini ITX, κάρτες γραφικών με μήκος έως και 370 χιλιοστά, σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 150 χιλιοστά, καθώς και τροφοδοτικό με μήκος έως και 180 χιλιοστά. Υπάρχει HDD cage το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει δίσκους 3,5'' ή 2,5'', το οποίο είναι αφαιρούμενο. Υπάρχουν έξι θέσεις για ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών, με τις τρεις μπροστά να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με δύο των 140 χιλιοστών. Όσον αφορά συστήματα υδρόψυξης, υποστηρίζονται ψυγεία με διαστάσεις 120, 140 και 240 χιλιοστά.

     

    corsair-carbide-spec-05-mid-tower-2.jpg

     

    corsair-carbide-spec-05-mid-tower-3.jpg

     

    corsair-carbide-spec-05-mid-tower-4.jpg

     

    Μια σύντομη παρουσίαση του Carbide SPEC-05 μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.