Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Deepcool ανακοίνωσε την λευκή έκδοση της CAPTAIN 360 EX RGB

    Αρχές Αυγούστου σας είχαμε γράψει για την κίνηση της Deepcool να ανακοινώσει την λευκή έκδοση της Captain 240 EX RGB. Για όσους θα ήθελαν ένα σύστημα ψύξης σε λευκό χρώμα και με RGB LED φωτισμό, αλλά με μεγαλύτερο ψυγείο και γενικότερα επιδόσεις ψύξης, η Deepcool ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα της CAPTAIN 360 EX WHITE RGB.

     

    Όπως και στην περίπτωση της Captain 240 EX RGB WHITE και εδώ έχουμε RGB LED φωτισμό πάνω στο waterblock ο οποίος μπορεί να συγχρονιστεί με αυτόν σε δύο LED strips, μέσω παρεχόμενου ενσύρματου χειριστηρίου ή μέσω λογισμικού, εφόσον η μητρική διαθέτει την ανάλογη σύνδεση για RGB φωτισμό. Ειδικότερα το σύστημα φωτισμού είναι πιστοποιημένο για χρήση με ASUS ROG, GIGABYTE RGB και MSI SYNC.

     

    CAPTAIN 360 EX WHITE RGB 1.jpg

     

    CAPTAIN 360 EX WHITE RGB 2.jpg

     

    Η τιμή την νέας έκδοσης CAPTAIN 360 EX WHITE RGB είναι 149,99 δολάρια και η διαθεσιμότητά της αναμένεται τον επόμενο μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος εδώ: CAPTAIN 360 EX WHITE RGB GAMER STORM CPU LIQUID COOLER


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.