Jump to content


  • STORM1978
    STORM1978

    Η DEEPCOOL παρουσιάζει νέες ψύκτρες και κουτιά Η/Υ στην CES 2019.

    Η DEEPCOOL παρουσίασε νέες Ψύκτρες Αέρος και ΑΙΟ καθώς και νέα Κουτιά τα οποία θα βγουν στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

     

    ASSASSIN III

    deepcool-assassin-3.png

    Η DEEPCOOL ASSASSIN III είναι μια καταπληκτική dual tower ψήκτρα αέρος.  Με διαστάσεις 165mm ύψος και 140mm πλάτος, είναι τεράστια αλλά σχεδιάστηκε έχοντας στο νου, να μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιήσει την 1η PCI-e θύρα για την κάρτα γραφικών του και να μην έχει πρόβλημα με την συμβατότητα με ψηλές μνήμες, αρκεί αυτές να μην ξεπερνούν τα 54mm σε ύψος.

    Όσον αφορά την απόδοση, η DEEPCOOL δηλώνει πως έχει 280W TDP χάρη στα 7 heat pipes, τα οποία χάρη στην grooves-sinter(συσσωμάτωση-τήξη θερμότητας) τεχνολογία απαγάγουν την θερμότητα έως και 15% γρηγορότερα. 

    Αναμένεται στην αγορά τον Μάιο με προτεινόμενη τιμή στα 99.99$. 

     

    Captain 240 PRO και Castle 360

    deepcool-captain0-240-pro.jpg

    Αν η υδρόψυξη είναι προτιμότερη για εσάς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μιας και η DEEPCOOL παρουσίασε και τις Captain 240 Pro και Castle 360. 

    Τα χαρακτηριστικά της 240mm AIO Captain 240 Pro περιλαμβάνουν: Φουλ υποστήριξη RGB, σχεδίαση διπλού θαλάμου τριών φάσεων του μπλοκ νερού/αντλίας και έχει TDP στα 250W.

    Ετοιμοπαράδοτη με προτεινόμενη τιμή στα 139.99$.

     

    deepcool-castle-360-rgb.jpg

    Η Castle 360 έχει μεγαλύτερη θερμική απαγωγή η οποία φτάνει τα 280W χάρη στο τριπλής σχεδίασης 120mm ψυγείο, με συναρπαστικό ατμοσφαιρικό φωτισμό και πλήρη υποστήριξη ARGB. Το τεράστιο CPU block καθαρού χαλκού είναι το κορυφαίο χαρακτηριστικό της, το οποίο υπόσχεται αποτελεσματική κάλυψη οποιουδήποτε επεξεργαστή ανεξαρτήτως μεγέθους, περιλαμβανομένου και των Threadripper TR4.  

    Αναμένεται τον Ιανουάριο με προτεινόμενη τιμή στα 169.99$.

    MACUBE 550

    deepcool-mancube-550.jpg

    Ο μαγικός κύβος ή MACUBE εν συντομία, είναι ένα κουτί με  μινιμαλιστικό και πολύ απλό σχεδιασμό.  Μια λεπτή γραμμή στο εμπρός μέρος για την εισαγωγή φρέσκου αέρα και μια πλευρική θέση για ΑΙΟ ψυγεία, στο εμπρός μέρος με έξυπνο σχεδιασμό του πλευρικού πάνελ για την εξαγωγή του θερμού αέρα είναι τα πρώτα σημεία που στεκόμαστε στον σχεδιασμό.

    Επιπλέον αυτών, το πλευρικό πάνελ του κουτιού είναι tempered glass και συγκρατείται στην θέση του από πολύ δυνατούς μαγνήτες στο πάνω μέρος και κλιπ στο κάτω.

    Αναμένεται τον Ιούνιο με προτεινόμενη τιμή στα 109.99$ για το μαύρο και στα 119.99$ για το λευκό.

     

    MATREXX 70

    deepcool-matrexx-70.jpg

    Το MATREXX 70 είναι ένα μεσαίου μεγέθους midtower με προσιτή τιμή αγοράς , το οποίο όμως περιλαμβάνει και tempered glass και άλλα ''καλούδια'' τα οποία περιμένουμε ως χρήστες. Το εμπρός πάνελ, ακόμη και το πάνω μέρος του καλύμματος του τροφοδοτικού έχουν tempered glass πάνελ τα οποία δίνουν μια πιο premium αίσθηση στο κουτί. 

    Υπάρχει επίσης ένα προαιρετικό κατακόρυφο mount για την κάρτα γραφικών αν το θελήσει ο χρήστης και μπορεί να δεχθεί μέχρι και E-ATX μητρικές μαζί με ένα 360mm ΑΙΟ ψυγείο μπροστά ή στο πάνω μέρος του κουτιού.

    Αναμένεται τον Απρίλιο με προτεινόμενη τιμή μόλις στα 69.99$.

     

    Δελτίο τύπου :http://www.deepcool.com/press/news/2019-01/65_10331.shtml


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.