Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η Huawei δεν μπορεί πλέον να προεγκαθιστά στις συσκευές της τις εφαρμογές Facebook, Instagram και WhatsApp

    To Facebook μπήκε και αυτό στον μακρύ κατάλογο των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας που διακόπτουν οποιαδήποτε δυνατότητα συνεργασίας με τη Huawei, στα πλαίσια της εντολής από την ηγεσία των ΗΠΑ περί αποκλεισμού της Huawei από τη χώρα.

     

    Η Huawei έχει χάσει την πρόσβαση σε εταιρείες και τεχνολογίες όπως Google, Panasonic, WiFi, Bluetooth, SD cards, Intel, ARM και πολλές άλλες. Τώρα και η Facebook βάζει στον πάγο την Huawei, κάτι που σημαίνει ότι η τελευταία δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί συσκευές με προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως Facebook, Instagram, WhatsApp κ.α. Ακόμα και οι συσκευές που είναι στις αποθήκες της εταιρείας προς διάθεση, θα πρέπει να υποστούν διαδικασία reflash, ώστε να απομακρυνθούν οι εν λόγω εφαρμογές από τις ROM τους.

     

    Βέβαια οι χρήστες θα μπορούν για 90 μέρες ακόμα να εγκαθιστούν τις εν λόγω εφαρμογές από το Play Store, λόγω της παράτασης 90 ημερών που δόθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, καθώς η Google αποφάσισε να κάνει χρήση αυτού του μορατόριουμ. H Facebook όμως αποφάσισε να εφαρμόσει τη διακοπή της συνεργασίας άμεσα, προσθέτοντας και άλλα εμπόδια στην ήδη επιδεινωμένη θέση της Huawei (τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει κάποια συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.