Jump to content


  • miriam87
    miriam87

    Η Microsoft επανασχεδιάζει το Skype για Android και iOS

    Skype 6.0 για Android

     

    Επανασχεδιασμένο για Android - Εμπνευσμένοι από τον υλικό σχεδιασμό, κάναμε το Skype ακόμα πιο εύκολο στη χρήση σε κινητά Android. Είναι απλό, κομψό και ευχάριστο!

     

    Αιωρούμενο action button - Το αιωρούμενο action button κάνει απίστευτα εύκολο να ξεκινήσεις μία νέα συνομιλία , είτε ξεκινάς κλήση video, κλήση audio , chat είτε στέλνεις ένα μήνυμα video.

     

    Ενισχυμένη αναζήτηση - Με την αναβαθμισμένη αναζήτηση τώρα μπορείς να βρείς πολύ πιο γρήγορα τις πιο σημαντικές επαφές και συνομιλίες.

     

    Βελτιωμένο messaging - Τώρα είναι πιο γρήγορο να δεις πόσα αδιάβαστα μηνύματα έχεις γιατί κάναμε ευκολότερο να αναγνωρίσεις τί έχεις διαβάσει και τί όχι.

     


    23519 27e9b213

     


    Skype 6.0 για iPhone και iPad

     

    Επανασχεδιασμένο για iPhone και iPad - Έχουμε επανασχεδιάσει το Skype για iPhone και iPad για να κάνουμε τις εφαρμογές πιο εύκολες στη χρήση από ποτέ. Η νέα πλοήγηση είναι απλή, οικεία και σε οδηγεί στις συνομιλίες σου γρήγορα. Μπορείς να χησιμοποιείς χειρονομίες swipe για να κάνεις γρήγορα κλήσεις και να διαχειριστείς εύκολα τα μηνύματά σου. Κάναμε επίσης πιο εύκολο το να μοιράζεσαι φωτογραφίες , links, emoticons και την τοποθεσία σου όσο είσαι σε video ή audio κλήση.

     

    Ενισχυμένη αναζήτηση - Κάναμε πιο εύκολο το να βρίσκεις πράγματα στο Skype. Απλά χρησιμοποίησε το νέο tab πρόσφατα για να ψάξεις τα μηνύματά σου και να βρεις επαφές και ομάδες.

     

    Οι λειτουργίες που αγαπάς , τώρα στο iPad - Όλες οι λειτουργίες που αγαπάς στο Skype για iPhone είναι και στο iPad επίσης. Κάναμε το messaging στο Skype για iPad πολύ καλύτερο - μπορείς να μοιράζεσαι την τοποθεσία σου , να στέλνεις μεγάλα emoticons , να βλέπεις το preview των web links και να στέλνεις και να λαμβάνεις εύκολα φωτογραφίες. Το Skype για iPad επίσης σε βοηθάει να μένεις σε επαφή με τις ομάδες σου - τώρα μπορείς να ξεκινήσεις ένα ομαδικό chat ή μία ομαδική κλήση κατευθείαν από το iPad σου.

     


    23519 3c242eb4


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.