Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η MSI ανακοίνωσε την νέα της X99A μητρική Tomahawk

    Η MSI ανακοίνωσε σήμερα την νέα X99A μητρική Tomahawk, η οποία διαθέτει το socket LGA2011v3 και είναι βασισμένη στο X99 Express chipset της Intel. 

     

    H νέα μητρική υποστηρίζει, τους νέους επεξεργαστές Core i7 "Broadwell-E" της Intel χωρίς να χρειάζεται ενημέρωση στο BIOS. Για την τροφοδοσία της συνδυάζει ένα βύσμα 24-pin ATX και ένα 8-pin EPS και χρησιμοποιεί κύκλωμα 8-phase VRM για την τροφοδοσία του επεξεργαστή. Η Tomahawk μπορεί να δεχθεί μέχρι και 128 GB τετρακάναλης μνήμης DDR4 και διαθέτει 3 θύρες PCI-Express 3.0 x16 και δύο PCIe 3.0 x1. 

     

    8d.jpg

     

    Όσον αφορά τις συνδέσεις συσκευών αποθήκευσης, η X99A Tomahawk περιλαμβάνει μία θύρα 32 Gb/s M.2, μία θύρα 32 Gb/s U.2, μία 16 Gb/s SATA-Express, και οκτώ θύρες SATA 6 Gb/s. Επίσης είναι εξοπλισμένη με δύο θύρες USB 3.1 (μία type-A και μία type-C), οκτώ θύρες USB 3.0, και οκτώ θύρες USB 2.0/1.1. Έχει επίσης δύο διαφορετικές κάρτες δικτύου με ελεγκτές κατασκευασμένους από την Intel.

     

    8a.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.