Jump to content


  • UltraB
    UltraB

    Η Samsung επιβεβαιώνει την ανακοίνωση του Galaxy S9 στην MWC

    Υπήρχαν αναφορές ότι τα επόμενα τηλέφωνα της σειράς Samsung Galaxy S θα παρουσιαστούν τον Φεβρουάριο στο MWC 2018. Η Samsung έρχεται και επιβεβαιώνει επίσημα αυτές τις αναφορές στην CES 2018.

     

    O DJ Koh (επικεφαλής του τμήματος Κινητών Τηλεφώνων της Samsung) επιβεβαίωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην τρέχον CES ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς συσκευών Galaxy S9 θα ανακοινωθεί επίσης κατά τη διάρκεια της Mobile World Congress (MWC) τον Φεβρουάριο.

     

    Να σημειώσουμε ότι η Samsung στις 22 Δεκεμβρίου του 2017 έκανε αίτηση ως trademark της φράσης "The Camera. Reimagined" κάτι που αφήνει υπόνοιες ότι θα το χρησιμοποιήσει ως selling point στα νέα S9 και S9+ που θα έρθουν εξοπλισμένα με μια μονή και διπλή κάμερα αντίστοιχα.

    Επίσης οι ναυαρχίδες της Samsung θα προσφέρουν 64GB, 128GB και 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και μνήμη RAM 4GB για το S9 και 6GB για το S9+. Επίσης υπάρχουν πολλές αναφορές για την κυκλοφορία ενός μοντέλου με 512GB αποθηκευτικού χώρου αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν είναι επιβεβαιωμένο.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.