Jump to content



  • yanni
    yanni

    Και νέες αναβαθμίσεις ασφαλείας από την Microsoft για νέα αλλά και παλαιά λειτουργικά

    Η περίπτωση του ransomware "wannacry" ανάγκασε την Microsoft, έστω και προσωρινά, να αναθεωρήσει την στάση της στο θέμα της υποστήριξης παλαιότερων λειτουργικών, για τα οποία επισήμως έχει σταματήσει την υποστήριξη. Έτσι η εταιρία έβγαλε και νέα security patches, πέραν αυτού που στόχευε στην προστασία των συστημάτων από το wannacry. Τα νέα αυτά security patches είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση νέων σημαντικών κενών ασφαλείας και για τον λόγω αυτό θα είναι διαθέσιμα για όλες τις εκδόσεις windows, συμπεριλαμβανομένων και των Windows XP.

     

    Τα νέα security patches θα περαστούν αυτόματα σε συστήματα τα οποία υποστηρίζονται ακόμα από την Microsoft και διαθέτουν το χαρακτηριστικό των αυτόματων ενημερώσεων ενεργοποιημένο. Σε αυτά περιλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις Server από το 2008 και μετέπειτα, καθώς και τα Windows 7, 8.1 και 10. Αν κάποιοι δεν επιθυμούν να έχουν ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις, μπορούν να τα κατεβάσουν από εδώ. Για όσους χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις των Windows, όπως Windows Xp, Vista, Windows 8 και Server 2003, θα μπορούν να τα κατεβάσουν από εδώ.

     

    Η Microsoft καθιστά τις νέες αυτές αναβαθμίσεις διαθέσιμες προς όλους ανεξαιρέτως, επειδή, όπως αναφέρει, οι αναβαθμίσεις αυτές προσφέρουν αποτελεσματικότερη προστασία έναντι κινδύνων αντίστοιχων του wannacry.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.