Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Κυρίαρχος στην παγκόσμια αγορά Smartphones η Samsung

    Η τελευταία έκθεση για τις αποστολές smartphone της Samsung αποκαλύπτει πως κερδίζει στην παγκόσμια αγορά και η Apple κερδίζει στη Βόρεια Αμερική. Η Counterpoint, για το δεύτερο τρίμηνο του 2015, αποκαλύπτει ότι η Samsung κερδίζει στον αγώνα αγοράς των smartphones με μερίδιο 25% σε παγκόσμιο επίπεδο, με την Apple να έρχεται δεύτερη με 14%.

     

    23856-2bcaf496_600_400.jpg

     

    Η Samsung πηγαίνει καλά στην Ασία, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή, ενώ στη Βόρεια Αμερική, πρώτη έρχεται η Apple. Κατά τη διάρκεια του τριμήνου, η Apple ήταν υπεύθυνη για το 34% των αποστολών smartphones στη Βόρεια Αμερική ενώ η Samsung είχε μόλις 26% .

     

    23856-381a0eaf_680_348.jpg

     

    Σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως φαίνεται, πίσω από τη Samsung και την Apple έρχονται η Huawei, Nokia, Xiaomi, και η ZTE.
    H έκθεση της Counterpoint έδειξε επίσης ότι περίπου το 75% των τηλεφώνων που πουλήθηκαν κατά τη διάρκεια του τριμήνου ήταν smartphones και 50% των smartphones είναι συμβατά με LTE.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.