Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Μέχρι 60 τοις εκατό θα φορτίζονται τα Galaxy Note 7 για να είναι ασφαλή

    Με τη Samsung να έχει ανακαλέσει επίσημα τα Galaxy Note 7 μετά από συνεχόμενες αναφορές τηλεφώνων που παίρνουν φωτιά και εκρήγνυνται, θα περίμενε κανείς ότι οι καταναλωτές θα τα επέστρεφαν σωρηδόν για να αντικαταστήσουν τις συσκευές τους, οι οποίες στην ουσία είναι μία εν δυνάμει βόμβα.

     

    iwsjaqj5saiacvyvw4gs.jpg

     

    Παρόλα αυτά, για κάποιο λόγο υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι πιστεύουν ότι δεν επηρεάζονται από το πρόβλημα αυτό. Αρχικά υπήρξε μια αναφορά που έλεγε ότι η Samsung θα απενεργοποιήσει τις συσκευές που δεν έχουν αντικατασταθεί, αλλά τελικά αποδείχτηκε ακόμα μία φήμη. Νέες αναφορές τώρα κάνουν λόγοι για μία ενημέρωση λογισμικού που θα σταματάει την φόρτιση της μπαταρίας του Note 7 στο 60 τοις εκατό. 

     

    Αυτό σημαίνει ότι αν δεν επιστρέψετε το Note 7 για να το αντικαταστήσετε, μία αναβάθμιση στο λογισμικό του τηλεφώνου σας θα σταματάει τη φόρτιση της μπαταρίας στο 60 τοις εκατό, κάτι που σύμφωνα με τη Samsung, "είναι ένα μέτρο το οποίο βάζει την ασφάλεια του καταναλωτή σε προτεραιότητα αλλά ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία”.

     

    Οι νέες ασφαλείς συσκευές θα έχουν ένα αυτοκόλλητο με το αγγλικό γράμμα "S" και μία μαύρη τελεία δίπλα ακριβώς από το barcode.

     

    samsung-galaxynote7-device-imei-1.jpg

     

    Πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το σχέδιο της Samsung μόνο για την αγορά της Νότιας Κορέας. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα κάνει η εταιρία στις άλλες περιοχές του κόσμου, αλλά φαίνεται πιθανό να εφαρμοστεί και αλλού. Το αν θα ενδιαφερθούν οι χρήστες να κάνουν την ενημέρωση λογισμικού είναι μία άλλη ιστορία.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.