Jump to content


  • yanni
    yanni

    Μείνετε ενημερωμένοι για τις απειλές, μέσω του "Threat Landscape Dashboard"

    Οι απειλές ασφαλείας είναι πλέον καθημερινές και πολλές, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο κάποιος να παρακολουθεί τις σχετικές εξελίξεις, πολύ περισσότερο όταν αυτός είναι κάποιος administrator, ο οποίος οφείλει να ενημερώνεται συνεχώς και παράλληλα να προσπαθεί να κατηγοριοποιήσει την κάθε νέα απειλή, ανάλογα με την επικινδυνότητά της. Η Intel Security έρχεται να δώσει μια χείρα βοηθείας, ακριβώς σε αυτό, με το νέο "Threat Landscape Dashboard".

     

    Η Intel ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στο "Threat Landscape Dashboard" πριν εννέα μήνες. Σκοπός του νέου αυτού ηλεκτρονικού ταμπλό, είναι να αναγνωρίζει τις κυριότερες απειλές, ανά πάσα στιγμή και να παρουσιάζει τυχόν σχέσεις ανάμεσα σε αυτές. Στόχος της Intel Security είναι να βοηθήσει τους υπεύθυνους ασφαλείας με αυτό το τρόπο, να μπορέσουν πιο εύκολα και γρήγορα να αναγνωρίσουν τις σημαντικότερες απειλές, ώστε να εστιάσουν πρώτα την προσοχή τους στο να καλύψουν τα κενά ασφαλείας που εκμεταλλεύονται οι απειλές αυτές.

     

    58a4ad7014045-ThreatLandscapeDashboard.jpg

     

    Το "Threat Landscape Dashboard" αποτελεί λοιπόν ένα χρήσιμο online εργαλείο, το οποίο κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει ελεύθερα. Η Intel Security σκοπεύει στην συνεχή ενημέρωση του και μελλοντικά στην επέκτασή του με ακόμα περισσότερες πληροφορίες, ενώ υποστηρίζεται και RSS για συνεχή ενημέρωση των ενδιαφερομένων. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.