Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα λευκού χρώματος GeForce GTX 950 OC από την ASUS

    .
    Η νέα κάρτα έρχεται με την GPU της χρονισμένη στα 1102MHz και boost clock στα 1253MHz, έναντι 1026MHz και 1190MHz αντίστοιχα, που είναι οι στάνταρ συχνότητες της GTX 950. Η μνήμη της λειτουργεί στα 6610MHz GDDR5. Ο πυρήνας της κάρτας, όπως συμβαίνει και με κάθε GTX 950, διαθέτει 768 CUDA cores αρχιτεκτονικής Maxwell 2, ενώ το memory bus είναι εύρους 128bit. Η υποστήριξη color compression επιτρέπει την καλύτερη αξιοποίηση του παρεχόμενου bandwidth.

     


    ASUS White GeForce GTX 950 OC 1

     


    Το σύστημα ψύξης διαθέτει δύο ανεμιστήρες για υψηλότερη ροή αέρα και χαμηλότερο θόρυβο έναντι των στάνταρ μοντέλων. Η τεχνολογία Auto-Extreme με Super Alloy Power II, εγγυάται υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, ενώ η εφαρμογή GPU Tweak II με Xsplit Gamecaster επιτρέπει την βελτιστοποίηση της απόδοσης της κάρτας και εύκολο streaming του παιχνιδιού. Όσον αφορά τις εξόδους εικόνας, η κάρτα διαθέτει μία DVI-I, μία DisplayPort Και μία HDMI 2.0. Επιπλέον, για τη σωστή λειτουργία της, υπάρχει και 6-pin βύσμα τροφοδοσίας PCIe.

     


    ASUS White GeForce GTX 950 OC 2


    ASUS White GeForce GTX 950 OC 3


    ASUS White GeForce GTX 950 OC 4

     


    Η ASUS προωθεί την νέα κάρτα ως ιδανικό ζευγάρι με την ASUS Z170, η οποία διαθέτει αντίστοιχου χρώματος και σχεδιασμού στυλ.

     


    ASUS White GeForce GTX 950 OC 5


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.