Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα πλήρως modular τροφοδοτικά από την In Win, το ένα SFX

    Η In Win ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ένα νέο μοντέλο SFX της σειράς Compact με ισχύ 700W, καθώς και νέα τροφοδοτικά των σειρών Classic Basic και Premium Basic.

     

    Το νέο In Win CS700W είναι ένα τροφοδοτικό τύπου SFX, μικρότερων διαστάσεων δηλαδή από τα συνηθισμένα ATX που χρησιμοποιούμε στους σταθερούς μας υπολογιστές. Έχει διαστάσεις 125 x 100 x 63 χιλιοστά και είναι πλήρως modular, καθιστώντας το μια πολύ καλή επιλογή για κουτιά περιορισμένων διαστάσεων.

     

    Έρχεται με πιστοποίηση 80 Plus Gold, το οποίο σημαίνει ότι προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση και διαθέτει μία ισχυρή γραμμή των +12V. Η προσφερόμενη ισχύ των 700W, είναι αρκετή για να τροφοδοτήσει υπολογιστές με ισχυρά υποσυστήματα, όπως οι νέες RTX κάρτες της Nvidia. Για την ψύξη του χρησιμοποιείται ανεμιστήρας των 92 χιλιοστών, τεχνολογίας fluid bearing και με τυπικά επίπεδα θορύβου στα 18dBA.

     

    in win cs700.jpg

     

    Η εγγύησή καλής λειτουργίας που παρέχει η In Win έχει διάρκεια 5 χρόνων. Ακόμα δεν είναι γνωστή η τιμή του.

     

    Τα δύο νέα τροφοδοτικά της σειράς Classic Basic είναι πλήρως modular και έρχονται με πιστοποίηση 80 Plus Platinum, το οποίο σημαίνει πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση. Έχουν ισχύ 1050W και 1250W, οπότε είναι σε θέση να τροφοδοτήσουν υπολογιστές με πολλαπλές κάρτες γραφικών. Για τον σκοπό αυτό διαθέτουν, το μεν μοντέλο των 1050W έξι PCI-e υποδοχές με 6+2 pins, το μεν μοντέλο των 1250W οκτώ PCI-e υποδοχές με 6+2 pins. Ακολουθείται σχεδίαση με μία ισχυρή γραμμή των +12V, με την In Win να έχει επιλέξει Ιαπωνικούς πυκνωτές και DC-DC τοπολογία για τις γραμμές των 5V και 3,3V.

     

     

    in win cb1250w.jpg

     

    Το μήκος των τροφοδοτικών είναι 180 χιλιοστά και ο ανεμιστήρας τους, τύπου dual ball-bearing, έχει διάμετρο 135 χιλιοστά. Η περιστροφή του ανεμιστήρα σταματάει όταν οι απαιτήσεις σε ισχύ από το τροφοδοτικό είναι χαμηλές, που σημαίνει ότι τα τροφοδοτικά υποστηρίζουν semi-fanless λειτουργία. Η εγγύηση καλής λειτουργίας έχει διάρκεια 7 χρόνια.

     

    Όσον αφορά την σειρά  Premium Basic, η In Win ανακοίνωσε τρία μοντέλα ισχύος 650W, 750W και 850W. Και εδώ όλα τα τροφοδοτικά είναι πλήρως modular, ενώ διαθέτουν και RGB φωτισμό. Διαθέτουν μονή ισχυρή γραμμή των +12V, Ιαπωνικούς πυκνωτές και DC-DC τοπολογία για τις γραμμές των 5V και 3,3V και πιστοποίηση 80 Plus Gold.

     

    in win pb850wa.jpg

     

    Ο ανεμιστήρας τους είναι των 135 χιλιοστών, τύπου fluid dynamic bearing και υποστηρίζεται και εδώ semi-fanless λειτουργία. Η εγγύηση καλής λειτουργίας έχει διάρκεια 5 χρόνια.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.