Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά λύσεων για την ασφάλεια των επιχειρήσεων από την ESET

    Η ESET ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση της νέας σειράς λύσεων enterprise security, που απευθύνονται στο διεθνή επιχειρηματικό τομέα προσφέροντας εργαλεία για την πρόληψη και την διαχείριση των κυβερνοαπειλών παγκόσμιας εμβέλειας.  

     

    Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου.

     

     

    Νέα σειρά λύσεων για την ασφάλεια των επιχειρήσεων από την ESET

    29 Αυγούστου 2018 – Η ESET ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση της νέας σειράς λύσεων enterprise security, που απευθύνονται στο διεθνή επιχειρηματικό τομέα προσφέροντας εργαλεία για την πρόληψη και την διαχείριση των κυβερνοαπειλών παγκόσμιας εμβέλειας. 

     

    Η ESET ανεβάζει τον πήχη της ασφάλειας με το νέο ESET Dynamic Threat Defense, μια λύση με τεχνολογία sandboxing που βασίζεται στο cloud, για σχεδόν άμεση ανάλυση των zero-day απειλών και του ransomware, πριν καν φτάσουν στο εταιρικό δίκτυο.

     

    Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Forrester[1], οι πελάτες θέλουν «μια σουίτα ασφάλειας endpoint με ενοποιημένες δυνατότητες και ελαχιστοποιημένη πολυπλοκότητα, όταν αυτό είναι εφικτό». Η νέα σειρά λύσεων κυβερνοασφάλειας της ESET καλύπτει αυτή την ανάγκη ενώ προσφέρει και κάτι επιπλέον.

     

    Στη νέα σειρά λύσεων enterprise security ξεχωρίζει επίσης το ολοκαίνουργιο ESET Security Management Center, μία ανανεωμένη εκδοχή της δημοφιλούς κονσόλας online διαχείρισης ESET Remote Administrator. Αυτή η νέα κονσόλα επιτρέπει την πλήρη επισκόπηση του δικτύου και την πλήρη διαχείριση της ασφάλειας μέσω ενός ενιαίου πίνακα ελέγχου, ενώ, επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας πλήρως παραμετροποιήσιμων αναφορών και αποκατάστασης των απειλών με ένα κλικ, συμπεριλαμβάνοντας σημαντικά στοιχεία ελαχιστοποίησης της πολυπλοκότητας σε ολόκληρη τη σουίτα.

     

    «Καθώς συνεργαζόμαστε με πολλές επιχειρήσεις σε εθνικό επίπεδο, έχουμε κατανοήσει ότι ο διεθνής επιχειρηματικός τομέας απαιτεί όλο και περισσότερο οι λύσεις κυβερνοασφαλείας να  είναι πιο προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων», εξηγεί ο Juraj Malcho, Chief Technology Officer της ESET. «Δοκιμάστε την τελευταία μας λύση και θα διαπιστώσετε πόσο εύχρηστη μπορεί να είναι μια λύση εταιρικής ασφάλειας»

     

    Οι λύσεις ESET Endpoint Protection προσφέρουν στις επιχειρήσεις ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση στις ειδοποιήσεις που στέλνονται στο ESET LiveGrid® - μια πλατφόρμα αποτελούμενη από 110 εκατομμύρια αισθητήρες σε όλον τον κόσμο, που ελέγχονται από τα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης της ESET. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας κατά την προβολή δεδομένων και αναφορών στις κονσόλες τους. 

     

    Τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της ESET για επιχειρήσεις έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται άψογα με τις υπάρχουσες εταιρικές λύσεις της ESET. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.