Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα τροφοδοτικά από την SilverStone, όλα full modular, το ένα απόλυτα αθόρυβο

    Η SilverStone ανακοίνωσε τρία νέα τροφοδοτικά. Δύο full modular μοντέλα της σειράς Strider Gold S (εκδόσεις 2018) και το NightJar NJ600 το οποίο είναι επίσης full modular και δεν χρησιμοποιεί ανεμιστήρα για την ψύξη του, καθιστώντας το απολύτως αθόρυβο κατά την λειτουργία του.

     

    Τα δύο νέα μοντέλα της σειράς Strider Gold S, έχουν ισχύ 550W(ST55F-GS) και 650W(ST65F-GS) και έρχονται να προστεθούν στα ήδη διαθέσιμα μοντέλα της σειράς. Και τα δύο έχουν πιστοποίηση 80 Plus Gold, το οποίο σημαίνει ότι έχουν ιδιαίτερα υψηλή ενεργειακή απόδοση, ενώ σχεδιαστικά είναι πιο εξελιγμένα από τα παλαιότερα μοντέλα που ήδη βρίσκονται καιρό στην αγορά. Έτσι υποστηρίζουν το πρότυπο ATX v2.4 και τα τελευταία χαμηλά power states των τελευταίας γενιάς επεξεργαστών.

     

    Strider Gold S 650W.jpg

     

    Το μοντέλο των 550W διαθέτει δύο καλώδια PCIe 6+2 για τροφοδοσία καρτών γραφικών, ενώ το μοντέλο των 650W, τέσσερα καλώδια PCIe 6+2. Ψύχονται από ανεμιστήρα των 120 χιλιοστών, έχουν μονή γραμμή των +12V, active PFC και τα καθιερωμένα κυκλώματα ασφαλείας που βρίσκουμε και σε άλλα ποιοτικά τροφοδοτικά. Η ονομαστική ισχύ τους αναφέρεται μόνο στα +12V, με τα τροφοδοτικά να δίνουν επιπλέον 100W στις γραμμές των +3,3V και 5V. Το μήκος τους είναι μόνο 140 χιλιοστά.

     

    Strider Gold S 650W specs.jpg

     

    Strider Gold S 550W specs.jpg

     

    Το NightJar NJ600 προσφέρει ισχύ 600W και έχει πιστοποίηση  80 Plus Titanium, το οποίο μεταφράζεται σε κορυφαία ενεργειακή απόδοση. Διαθέτει μονή ισχυρή γραμμή των +12V η οποία είναι σε θέση να δώσει και τα 600W της ονομαστικής ισχύος του τροφοδοτικού, με επιπλέον 100W να δίνουν οι γραμμές των +3,3V και 5V. Διαθέτει τέσσερα καλώδια PCIe 6+2 για την τροφοδοσία καρτών γραφικών. Όπως και στην περίπτωση των Strider Gold S και εδώ έχουμε active PFC και τα καθιερωμένα κυκλώματα ασφαλείας που βρίσκουμε και σε άλλα ποιοτικά τροφοδοτικά.

     

    NightJar NJ600.jpg

     

    NightJar NJ600 1.jpg

     

    Η SilverStone δεν γνωστοποίησε τιμές και ημερομηνίες διαθεσιμότητας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.