Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα GTX 970 από την KFA2

    .
    Η συχνότητα λειτουργίας της GeForce GTX 970 Black EXOC Sniper Edition για την GPU είναι τα 1178MHz και 1329 σε GPU Boost, αρκετά πιο πάνω από τις στάνταρ συχνότητες που έχει η κάρτα αναφοράς της Nvidia. Η συχνότητα της μνήμης είναι στα στάνταρ 7012MHz.

     

    GeForce GTX 970 EXOC Sniper Edition 3

     

    Διαθέτει custom PCB των 270 χιλιοστών, καταλαμβάνει συνολικά δύο slots, ενώ το σύστημα ψύξης της αποτελείται από δύο ανεμιστήρες των 90 χιλιοστών και χάλκινα επινικελωμένα heat pipes των οκτώ χιλιοστών, τα οποία μεταφέρουν την θερμότητα από την GPU στο υπόλοιπο τμήμα της αλουμινένιας ψύκτρας. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της κάρτας βρίσκουμε LEDs, backplate, λειτουργία του ενός μόνο ανεμιστήρα όταν η θερμοκρασία της GPU είναι χαμηλή, σύστημα τροφοδοσίας 5+2 φάσεων, 8 pin και 6 pin PCIe για επιπλέον παροχή τροφοδοσίας για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την διάρκεια υψηλού υπερχρονισμού, Dual DVI-I/DVI-D, HDMI, και DisplayPort.

     

    GeForce GTX 970 EXOC Sniper Edition 2


    DSC 0147


    DSC 0157

     

    Η κάρτα θα είναι διαθέσιμη προς το τέλος του μήνα.

     

    DSC3017 01


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.