Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα ultra wide καμπύλη οθόνη για gaming, από την ASUS

    Η ASUS αποκάλυψε πριν λίγες μέρες την νέα της ultra wide καμπύλη οθόνη ROG Strix XG49VQ. Πρόκειται για μια οθόνη που προορίζεται καθαρά για gaming, έχοντας υψηλό ρυθμό ανανέωσης και υποστήριξη και για το FreeSync 2 της AMD.

     

    Η νέα Asus ROG Strix XG49VQ έχει διαγώνιο 49 ιντσών και καμπυλότητα 1800R. Έχει αναλογίες 32:9 με την ανάλυσή της, των 3840 x 1080 pixels, να ισούται με δύο FullHD οθόνες. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει έως τα 144Hz, όσον αφορά το χρώμα,  καλύπτει το 125% του sRGB και ικανοποιεί τις απαιτήσεις του VESA DisplayHDR400 προτύπου, αλλά και αυτές του FreeSync 2 της AMD.

     

    Asus ROG Strix XG49VQ 1.jpg

     

    Στα επιπλέον χαρακτηριστικά η επιλογή ενεργοποίησης low blue light filter για πιο ξεκούραστη χρήση, PbP mode για σύνδεση και απεικόνιση εικόνας από έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα, το λογισμικό DisplayWidget για εύκολη ρύθμιση της οθόνης και τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά Shadow Boost και GameVisual της ASUS, που απευθύνονται καθαρά στους απαιτητικούς gamers.

     

    Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης, όπως επίσης δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή της και την ημερομηνία διαθεσιμότητάς της.

     

    Asus ROG Strix XG49VQ 2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.