Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέες AM4 μητρικές από Gigabyte και MSI για μικρών διαστάσεων συστήματα

    Gigabyte και MSI αποκάλυψαν νέες μητρικές για την AM4 πλατφόρμα και τους νέους AMD Ryzen επεξεργαστές. Η μεν Gigabyte αποκάλυψε την πρώτη της Mini ITX μητρική, με ονομασία GA-AB350N-Gaming WIFi, ενώ η MSI ανακοίνωσε δύο νέες micro ATX μητρικές, τις B350M Pro-VD και A320M Pro-VD.

     

    Η GA-AB350N-Gaming WIFi της Gigabyte υποστηρίζει όλους τους επεξεργαστές που είναι ή θα γίνουν διαθέσιμοι για το AM4 socket. Υποστηρίζει τους Ryzne επεξεργαστές, τους "Bristol Ridge" A-series APUs, αλλά και τους επερχόμενους Ryzen "Raven Ridge" APUs. Το chipset της μητρικής είναι το AMD B350 και το σύστημα τροφοδοσίας του επεξεργαστή διαθέτει VRM έξι φάσεων. Υπάρχουν δύο θέσεις για έως και 32GB μνήμης DDR4, μία θύρα PCI-Express 3.0 x16, μία 32 Gb/s M.2 στην πίσω πλευρά του PCB, τέσσερις SATA 6 Gb/s θύρες, δύο USB 3.1 Gen 2 Type A, τέσσερις USB 3.0 και τέσσερις USB 2.0 θύρες. η μητρική διαθέτει και WLAN card με υποστήριξη για 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.2, καθώς και θύρα Gigabit Ethernet. Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου ALC1220 της Realtek προσφέρει οκτώ κανάλια υψηλής ποιότητας ήχου. Στις εξόδους εικόνας βρίσκουμε τόσο HDMI όσο και DisplayPort θύρα. Δεν θα μπορούσε να λείπει σύστημα LED RGB, με δύο ζώνες φωτισμού πάνω στην μητρική και δύο RGBW headers για επιπλέον επιλογές. Η Gigabyte δεν γνωστοποίησε τιμή ή ημερομηνία διαθεσιμότητας.

     

    59538b421158d_GA-AB350N-GamingWIFI.jpg

     

    Οι δύο Micro ATX μητρικές της MSI, B350M Pro-VD και A320M Pro-VD, είναι πρακτικά παρόμοιες με μόνη αλλαγή την επιλογή του chipset. Στα κοινά τους χαρακτηριστικά βρίσκουμε σύστημα τροφοδοσίας επεξεργαστή με VRM έξι φάσεων, δύο υποδοχές για έως και 32GB μνήμη DDR4, μία PCI-Express 3.0 x16 θύρα καθώς και μία PCIe x1, τέσσερις SATA 6 Gb/s, εξακάναλο ήχο, Gigabit Ethernet, εξόδους εικόνας DSub και Displayport. Η B350M Pro-VD υποστηρίζει overclocking σε αντίθεση με την A320M Pro-VD.

     

    B350M Pro-VD.jpg

     

    A320M Pro-VD.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.