Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέες Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56 και MSI RX 570 ARMOR MK2

    Αν και η αγορά κάρτας γραφικών μεσαίων ή υψηλών επιδόσεων αυτή την περίοδο, είναι μια πονεμένη ιστορία, δύο νέα μοντέλα έκανα την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Το πρώτο μοντέλο είναι η νέα Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56, η οποία στοχεύει σε αυτούς που ψάχνουν μία κάρτα γραφικών σχετικά υψηλών επιδόσεων για χρήση ίσως με κάποιο FreeSync monitor. Η δεύτερη κάρτα είναι η MSI RX 570 ARMOR MK2 η οποία παίζει σε σαφώς χαμηλότερη κατηγορία, τόσο τιμής όσο και επιδόσεων.

     

    Η σειρά Pulse της Sapphire είναι η πιο προσιτή σειρά καρτών γραφικών της εταιρίας, σε σχέση με την Nitro+. Η νέα Pulse Radeon RX Vega 56 έρχεται με συχνότητα λειτουργίας τα 1208MHz, έναντι 1305MHz της nitro+ και Turbo τα 1512MHz έναντι 1572MHz της Nitro+. Η μνήμη της των 8GB, τύπου HBM2, έχει συχνότητα λειτουργίας τα 800 MHz (1600 Mbps Effective).

     

    Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56 -1.jpg

     

    Το σύστημα ψύξης της κάρτας είναι το Dual-X της Sapphire, το οποίο αποτελείται από δύο ανεμιστήρες των 92 χιλιοστών και μια μεγάλη ψύκτρα με χάλκινη βάση και τέσσερα heatpipes των 8 χιλιοστών. Το σύστημα ψύξης επεκτείνεται και πέρα από το μάλλον κοντό PCB, προσφέροντας έτσι ακόμα καλύτερη ψύξη. Η κάρτα διαθέτει επίσης και διακόπτη, ο οποίος επιτρέπει την εναλλαγή της κατάστασης μεταξύ υψηλών επιδόσεων και χαμηλής κατανάλωσης.

     

    Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56 -2.jpg

    Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56 -3.jpg

     

    Η κάρτα θα ξεκινήσει να διατίθεται στις 12 Φεβρουαρίου. Στο alternate.de είναι ήδη αναρτημένη με τιμή 789 ευρό.

     

    Η MSI RX 570 ARMOR MK2 είναι μία από τις πρώτες νέες custom Radeon κάρτες γραφικών της MSI. Αναμένεται να δούμε τόσο υπερχρονισμένα μοντέλα, όσο και μοντέλα στις στάνταρ συχνότητες λειτουργίας.. Οι νέες MK2 κάρτες θα είναι χρωματισμένες σε κόκκινο και μαύρο, με τις ήδη διαθέσιμες MSI RX 570 ARMOR να υιοθετούν άσπρο και μαύρο συνδυασμό χρωμάτων. Ακόμα δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία.

     

    MSI-RX570-Armor-MK22.jpg

     

    MSI-RX570-Armor-MK2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.