Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέο DirectX 12 Benchmark από τη Futuremark

    Η Futuremark έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες και video από το επερχόμενο DirectX 12  benchmark "Time Spy" το οποίο πρόκειται να προστεθεί σύντομα στη σουίτα  3DMark της εταιρίας.


    Το "Time Spy" test τρέχει σε DirectX 12 είναι μία σκηνή που αποτελείται από πλούσιες γεωμετρικές λεπτομέρειες και υφές αλλά δοκιμαζει και το σύστημά σας σε υψηλές αναλύσεις πάνω από 4K Ultra HD. Σε αυτή τη σκηνή μπορούμε να εντοπίσουμε και στοιχεία από παλαιότερες σκηνές του δημοφιλούς προγράμματος. Οι ήδη υπάρχοντες χρήστες στης βασικής έκδοσης του 3DMark θα λάβουν μία βασική έκδοση του "Time Spy" όταν αυτό κυκλοφορήσει, ενώ όσοι διαθέτουν το "Advanced" και το "Professional" 3DMark θα αποκτήσουν τις αντίστοιχες εκδόσεις του νέου τεστ.

     

    158b.jpg158a.jpg

     

    Εσωτερικά το "Time Spy" εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του Direct3D 12, όπως το Asynchronous Compute, επεξεργαστές με πολλούς πυρήνες, και το DirectX explicit multi-adapter, με το οποίο μπορείτε να λειτουργήσετε πολλαπλές κάρτες γραφικών από διαφορετικούς κατασκευαστές. 

     

    158c.jpg158d.jpg

     

    Η Futuremark δήλωσε ότι το νέο benchmark αναπτύχθηκε με τη συνεργασία της AMD, Intel, NVIDIA, Microsoft, και άλλων συνεργατών της ομάδας του  Futuremark Benchmark Development Program.

     

     

    Ενημέρωση 15.7.2016 :

     

    Η Futuremark κυκλοφόρησε και επίσημα το  "Time Spy" το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

    Ήδη πολλές ιστοσελίδες έχουν δημοσιεύσει τα πρώτα συγκριτικά. 

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το άρθρο του anandtech.

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.