Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέο SFX τροφοδοτικό από τη SilverStone

    Η Silverstone συνεχίζει την παράδοση που έχει στην κατασκευή όλο και μικρότερων τροφοδοτικών με την κυκλοφορία του SX550.

     

    Το SX550 είναι  SFX τροφοδοτικό με υψηλή απόδοση αλλά και πολύ προσιτή τιμή. Διαθέτει πιστοποίηση επιπέδου 80 PLUS Gold σε θερμοκρασίες των 50℃ και είναι ικανό να παρέχει έξοδο 550W σε συνεχή λειτουργία.

    sx550-3-4-view.jpg

    Επιπλέον το SX550 έχει μία ευέλικτη μονή γραμμή +12V στα 45A έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίζει διπλά βύσματα 8pin/6pin PCI-E για συστήματα με δύο κάρτες γραφικών. 

     

    Διαθέτει επίσης αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας με τον ανεμιστήρα του στα 80mm να παραμένει αθόρυβος σε κατάσταση αδράνειας ενώ μπορεί να παρέχει την απαραίτητη ψύξη όταν το σύστημα απαιτεί περισσότερη τάση ρεύματος. Για τους οπαδούς του SFF που ψάχνουν ένα αξιόπιστο και προσιτό τροφοδοτικό, το SX550 είναι η ιδανική επιλογή.

    sx550-bottom.jpg


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.