Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο Silent Base 601 από την be quiet!

    Η be quiet! ανακοίνωσε το νέο της mid-tower κουτί υπολογιστή, Silent Base 601. Το νέο αυτό κουτί, όπως και τα προηγούμενα μοντέλα της be quiet!, εστιάζει στον τομέα του θορύβου, έχοντας επένδυση από ειδικό υλικό το οποίο κόβει τους εσωτερικούς θορύβους του κουτιού. Ταυτόχρονα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτρέπει την απρόσκοπτη εισαγωγή και κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του για άριστη ψύξη των εξαρτημάτων στο εσωτερικό του.

     

    Για να πετύχει τους παραπάνω στόχους η be quiet! έχει ενισχύσει τα πλαϊνά, την πρόσοψη και το πάνω μέρος του κουτιού με ειδική επένδυση απορρόφησης των ήχων, πάχους 10 χιλιοστών, ενώ δύο ανεμιστήρες Pure Wings 2 των 140 χιλιοστών είναι σε θέση να παρέχουν αρκετά καλή ροή αέρα αθόρυβα. Για την εισαγωγή του αέρα στο κουτί η be quiet! έχει σχεδιάσει ειδικές εισόδους αέρα στην πρόσοψη. Σύμφωνα με την be quiet! ο τρόπος σχεδιασμού τους είναι τέτοιος ώστε, από την μία να εξασφαλίζεται σταθερή ροή αέρα, από την άλλη να ελαχιστοποιείται ο θόρυβος του αέρα που εισέρχεται στο κουτί.

     

    Silent base 601 2.jpg

    Silent base 601W 2.jpg

     

    Το Silent Base 601 παρέχει αυξημένες δυνατότητες στον τομέα της ψύξης, έχοντας την δυνατότητα να φιλοξενήσει έναν ικανοποιητικό αριθμό ανεμιστήρων των 120 ή 140 χιλιοστών καθώς και συστήματα υδρόψυξης με ψυγεία των 120, 240 ή 360 χιλιοστών. Υπάρχουν φίλτρα αέρα για τους μπροστά ανεμιστήρες, αλλά και κάτω για τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού. Το τροφοδοτικό τοποθετείται στο κάτω μέρος του κουτιού, το οποίο διαχωρίζεται από το υπόλοιπο κουτί με την βοήθεια ενός καλύμματος. Στο κάτω μέρος υπάρχει και ένα hdd cage για δύο αποθηκευτικά μέσα των 3,5'', με άλλο ένα hdd cage να βρίσκεται στο κυρίως διαμέρισμα του κουτιού. Εφόσον κάποιος χρειάζεται να προσθέσει επιπλέον αποθηκευτικά μέσα, μπορεί να αγοράσει και να τοποθετήσει δύο ακόμα τέτοια cages. Επιπλέον δύο θέσεις για SSDs βρίσκονται στοπ πίσω μέρος του tray της μητρικής.

     

     

    Το Silent Base 601 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σε μαύρο χρώμα, καθώς και σε συνδυασμούς μαύρο με κίτρινο και μαύρο με ασημί. Επιπλέον θα υπάρχει η επιλογή να αγοραστεί είτε με γυαλί υψηλής αντοχής, είτε με μεταλλικό πλαίσιο εφοδιασμένο με το ειδικό υλικό για την απορρόφηση των ήχων. Η έκδοση με το γυαλί υψηλής αντοχής είναι ήδη διαθέσιμη προς 129,90 ευρώ, ενώ αυτή με το μεταλλικό πλαίσιο θα γίνει διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην τιμή των 119,90 ευρώ.

     

    Silent base 601W.jpg

    Silent base 601W 1.jpg

     

    Silent base 601.jpg

    Silent base 601 1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.