Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέο VRMark από τη Futuremark

    Οι κάτοχοι των εκδόσεων 3DMark Advanced και Professional έχουν τώρα τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση μία νέας ενημέρωσης του νέου VRMark, ενός νέου benchmark με δύο νέα VRMark test scenes χρησιμοποιώντας το Oculus Rift και το HTC Vive. Αλλά αν δεν διαθέτετε τα παραπάνω headsets μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την οθόνης σας.  Ακολουθεί η ενημέρωση που λάβαμε από τη Futuremark :
     
    Το VRMark preview δίνει μία ιδέα για την πλήρη έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το πρώτο Scene είναι σχεδιασμένο για το Oculus Rift και έχει τις χαμηλότερες απαιτήσεις σε hardware. To δεύτερο Scene  απαιτεί καλύτερο hardware. Το preview αυτό δεν δίνει benchmark score και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.
     

    vrmark-preview-screenshot-monitor-1.jpg


    Το 3DMark μεγαλώνει κάθε χρόνο με την προσθήκη νέων tests. Από την κυκλοφορία του έχουμε προσθέσει το Fire Strike Ultra, το Sky Diver, και το  API Overhead feature test. Λόγω του ότι νέα tests θα προστεθούν σύντομα, δημιουργήσαμε ένα νέο περιβάλλον για το 2016 το οποίο είναι πιο γρήγορο, πιο ευέλικτο και πιο εύκολο στη χρήση.

     

    Η νέα αρχική οθόνη σας δείχνει το προτεινόμενο benchmark για το σύστημά σας. Δεν χρειάζεται πια να ψάχνετε το κατάλληλο τεστ για σας. Τα υπόλοιπα τεστ μπορείτε να τα τρέξετε από την οθόνη των Benchmarks.

     

    Επίσης ανακατασκευάσαμε την εσωτερική δομή του προγράμματος. Τώρα από το Steam, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να ενημερώσετε κάθε benchmark tests μεμονωμένα. Έτσι το αρχείο που πρέπει να κατεβάσετε είναι μικρότερο και μπορείτε να διαλέξετε πια tests θέλετε να εγκαταστήσετε. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε ποια τεστ θέλετε να ενημερώσετε, ώστε να κατεβάζετε μόνο αυτά.

     

    3dmark-ui-home-2016.jpg

     

    Η νέα μεγάλη αναβάθμιση του 3DMark θα περιλαμβάνει το Time Spy, το νέο μας DirectX 12 benchmark test.

     

    Πηγή : futuremark


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.