Jump to content


  • yanni
    yanni

    Προβλήματα με τους Joy-Con controllers, αλλά και με τα ...αυτοκόλλητα για το Switch της Nintendo

    Όπως και σε πολλές περιπτώσεις με νέο hardware, έτσι και στην περίπτωση του Nintendo Switch, αναφέρθηκαν κάποια προβλήματα από κατόχους της συσκευής. Αυτά έχουν να κάνουν με τον αριστερό Joy-Con controller που φαίνεται να χάνει τον συγχρονισμό του με το Switch. Επίσης μια εταιρία κατασκευής αυτοκόλλητων προειδοποιεί τους χρήστες να αποφύγουν να κολλήσουν αυτοκόλλητα διακοσμητικά πάνω στους Joy-Con controllers ή το Switch, διότι όταν τα αφαιρέσουν, μάλλον δεν θα τους αρέσει αυτό που θα δουν. Τέλος, για όποιον ενδιαφέρεται το iFixit προχώρησε στο teardown της συσκευής, αλλά και των Joy-Con controllers. Το σχετικό βίντεο βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

     

    Ξεκινώντας από τα προβλήματα των Joy-Con controllers, αυτά φαίνεται να απασχολούν μερίδα των αγοραστών της κονσόλας και να μην είναι γενικό το πρόβλημα. Η Nintendo δηλώνει ότι ελέγχει τις αναφορές που θέλουν το αριστερό Joy-Con χειριστήριο να χάνει τον συγχρονισμό του με το Switch, αλλά ακόμα δεν έχει κάποια συγκεκριμένη λύση να προτείνει για το πρόβλημα αυτό. Στην σελίδα που έχει αναρτήσει στο site της σχετικά με το θέμα αυτό, προτρέπει τους κατόχους της κονσόλας να περάσουν την τελευταία έκδοση του λογισμικού, να έχουν φορτισμένους τους Joy-Con controllers, να διατηρούν σχετικά μικρή απόσταση από την κονσόλα, να μην υπάρχουν αντικείμενα ανάμεσα από την κονσόλα και τον χρήστη ή ασύρματες συσκευές κοντά σε αυτήν και να απομακρύνουν τέτοιες συσκευές που ενδεχομένως θα μπορούσαν να δημιουργούν παρεμβολές, όπως laptops, ασύρματα ακουστικά, φούρνους μικροκυμάτων και άλλα, όπως αναγράφονται στην παρακάτω λίστα.

    • Laptops, tablets, etc.
    • Wireless headsets
    • Wireless printers
    • Microwaves
    • Wireless speakers
    • Cordless phones
    • USB 3.0-compatible devices such as hard drives, thumb drives, LAN adapters, etc.

     

    Η παραπάνω λίστα περιελάμβανε και τα κινητά τηλέφωνα, με την Nintendo να τα αφαιρεί τελικά από την λίστα.

     

    Μένει να δούμε αν και πότε η Nintendo θα έχει κάποια ξεκάθαρη απάντηση για το παραπάνω πρόβλημα, αν είναι hardware ή αν θα μπορεί να διορθωθεί με κάποιο μελλοντικό software update.

     

    Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγετε να κολλήσετε vinyl wraps ή οποιασδήποτε άλλης μορφής αυτοκόλλητο πάνω στα Joy-Con controllers και το Switch. Η εταιρία dbrand προειδοποιεί ότι, οι επιφάνειες των Joy-Con controllers, όσο και του ίδιου του Switch, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και ξεφλουδίζουν κατά την αφαίρεση του αυτοκόλλητου.

     

     

    Τέλος, για όποιον θα ήθελε να δει ένα αναλυτικό teardown της συσκευής, το iFixit δημοσίευσε ένα πριν λίγες μέρες. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα εξαρτήματα της συσκευής και τους κωδικούς τους στην παρακάτω σελίδα : Nintendo Switch Teardown - iFixit. Εναλλακτικά υπάρχει και σχετικό βίντεο το οποίο είναι το παρακάτω

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.