Jump to content



  • yanni
    yanni

    Στα χέρια της Σουηδικής EQT περνάει η SUSE

    Η SUSE έχει αλλάξει πολλούς ιδιοκτήτες κατά την διάρκεια της ιστορίας της. Το 2004 είχε περάσει στα χέρια της Novel, εν συνεχεία η Novel και κατ επέκταση η SUSE πέρασαν στα χέρια της Attachmate, με την Micro Focus να αποκτάει την Attachmate το 2014. Η Micro Focus κατέστησε την SUSE ως ημιανεξάρτητο τμήμα της, με την SUSE να ανακοινώνει εχτές με επίσημο δελτίο τύπου ότι θα εξαγορασθεί από την EQT, εφόσον βεβαίως συμφωνήσουν σε αυτό οι μέτοχοι της Micro Focus και οι εποπτικές αρχές.

     

    Η εξαγορά της SUSE θα κοστίσει στην EQT 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια, με την EQT πάντως να έχει στην διάθεσή της 50 δισεκατομμύρια δολάρια για επενδύσεις. Η SUSE, η οποία θα λειτουργήσει ως ένα πλήρως ανεξάρτητο τμήμα, αναμένει με την βοήθεια της EQT να ισχυροποιήσει την θέση της στον τομέα του λειτουργικού συστήματος Linux, αλλά και σε αυτόν του ανοιχτού λογισμικού. Αναμένει να εξελιχθεί στον εταιρικό τομέα και να ισχυροποιήσει την θέση της παγκοσμίως, διατηρώντας τις υπάρχουσες συνεργασίες με τους πελάτες της. Η υπάρχουσα ηγεσία της SUSE θα διατηρηθεί και υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, με τον CEO Nils Brauckmann να διατηρείται στην θέση του, ενώ η μετάβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί χωρίς αλλαγές που θα πλήξουν το υπάρχον προσωπικό της.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.