Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Στις 13 Δεκεμβρίου η πρώτη παρουσίαση του νέου AMD ZEN

    Η AMD θα παρουσιάσει τον νέο της επεξεργαστή ZEN σε ένα event το οποίο θα μεταδοθεί και online στις 13 Δεκεμβρίου 2016.

     

    Το event αυτό ονομάζεται New Horizon και μπορείτε να εγγραφείτε για να ¨πιάσετε θέση" στο streaming, στην ειδική σελίδα που έχει στήσει η AMD. Τότε αναμένεται να αποκαλυφθούν και επίσημα περισσότερες λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά του νέου επεξεργαστή της AMD.

     

    Στην σχετική ιστοσελίδα η AMD αναφέρει :

     
    "Παρακολουθήστε το New Horizon, με οικοδεσπότη τον Geoff Keighley, για μία αποκλειστική παρουσίαση του νέου μας επεξεργαστή Zen, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, τους πρώτους μήνες του 2017. Δείτε τον θρύλο των eSports και των Evil Geniuses, PPD να δοκιμάζει τον Zen. Θα εμφανιστούν ειδικοί καλεσμένοι και  θα δοθούν πολλά δώρα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το κοινό θα μπορεί να τον δοκιμάσει από κοντά και να διαπιστώσει τις δυνατότητές του. Αν ασχολείστε σοβαρά με το gaming, αυτό είναι ένα event που δεν πρέπει να χάσετε."

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.