Jump to content


  • yanni
    yanni

    Τέλος η CEBIT

    Η CEBIT ήταν μία από τις πλέον γνωστές εκθέσεις προϊόντων τεχνολογίας και ειδικότερα υπολογιστών. Η έκθεση γινόταν κάθε χρόνο στο Ανόβερο όπου πολλοί γνωστοί και όχι και τόσο γνωστοί εκθέτες, είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα στους επισκέπτες της έκθεσης.

     

    Στο παρελθόν η CEBIT είχε καταφέρει να φτάσει τον αριθμό των 850 χιλιάδων επισκεπτών. Τα νούμερα όμως τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακά, με τους επισκέπτες της έκθεσης να μειώνονται. Η περσινή έκθεση προσέλκυσε μόλις 120 χιλιάδες επισκέπτες και 2800 εκθέτες. Κάτι η σημαντική μείωση των επισκεπτών, κάτι το μειωμένο ενδιαφέρον των εκθετών, ώθησε τελικά την διοργανώτρια Deutsche Messe να ανακοινώσει εχτές ότι η CEBIT 2019 δεν θα διοργανωθεί. Κάποιες θεματικές ενότητες της CEBIT, ειδικότερα βιομηχανικά θέματα σχετικά με την παραγωγή, την ενέργεια και την εφοδιαστική, θα ενσωματωθούν στην HANNOVER MESSE, ενώ άλλες εξειδικευμένες διοργανώσεις θα δημιουργηθούν για άλλες θεματικές ενότητες που μέχρι τώρα φιλοξενούνταν στην CEBIT.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.