Jump to content


  • yanni
    yanni

    Τέλος και για το TorrentHound

    Το 2016 εξελίσσεται στην χρονιά που μερικά από τα μεγαλύτερα sites για torrents κατεβάζουν ρολά. Έτσι μετά τα KickAssTorrents και Torrentz, ήρθε η σειρά το TorrentHound να κατεβάσει ρολά. Τρία sites από τα δημοφιλέστερα δέκα πλέον δεν υφίστανται και μάλλον αρχίζει να αποκτάει ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

     

    Το TorrentHound ξεκίνησε το 2007 και είχε εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα, αν και ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει στα επίπεδα των The Pirate Bay, Torrentz, and KickAssTorrents. Το site έγινε πολλές φορές στόχος παραπόνων για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, ενώ μπλοκαρίστηκε και σε αρκετές χώρες. Βρισκόταν στην λίστα των δέκα πιο δημοφιλών sites για αναζήτηση torrents, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί από το site Torrentfreak.

     

    57da8875e2055-torrenthoundoff.png

     

    Δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση για τους λόγους του κλεισίματος του site, ενώ ο ιδιοκτήτης του έστειλε ένα απλό μήνυμα με την λέξη "Finito." στο Torrentfreak. Η σύλληψη του ιδιοκτήτη του KickassTorrents, ίσως να είναι η αιτία της απόφασης να κλείσει το site. Το TorrentHound δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο νομικά προβλήματα, αλλά η απειλή σύλληψης ίσως να είναι αρκετός λόγος για να οδηγήσει τον ιδιοκτήτη του site σε αυτή την απόφαση.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.