Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το νέο smartphone της Oukitel μοιάζει υπερβολικά στο τελευταίο iPhone X

    Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος Κινέζος κατασκευαστής αντιγράφει σε μεγάλο βαθμό κάποιο iPhone της Apple ή κάποιο Android smartphone γνωστού κατασκευαστή. Το τελευταίο U18 μοντέλο της Oukitel , είναι εμφανισιακά παρόμοιο με το iPhone X, διαθέτοντας ακόμα και το χαρακτηριστικό κόψιμο στο πάνω μέρος της οθόνη του, αλλά και Face ID Unlock.

     

    Το Oukitel U18 διαθέτει οθόνη των 5,85'', ελαφρά μεγαλύτερη από αυτή των 5,8'' του iPhone X. Η οθόνη του είναι τύπου IPS με αναλογίες 21:9 και ανάλυση 720 x 1512 pixels, έχοντας και ιδιαίτερα λεπτά bezels. Ο κεντρικός επεξεργαστής είναι ο οκταπύρηνος MediaTek MT6750T, με την μνήμη της συσκευής να είναι 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος 64GB. Διαθέτει σύστημα δύο καμερών στην πλάτη, μία των 16MP και μία των 5MP, καθώς και κάμερα των 13MP μπροστά, όλες με αισθητήρα κατασκευής SONY. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000mAh, με την φόρτιση να γίνεται μέσω USB Type C στα 5V/2A. Το λειτουργικό της συσκευής είναι το Android 7.0.

     

    Oukitel U18 -1.jpg

    Oukitel U18 -3.jpg

    Oukitel U18 -2.jpg

    Oukitel U18 vs iPhone X.jpg

     

    Διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, αλλά για όσους θα ήθελαν να έχουν μια πιο "iPhone X" εμπειρία, διαθέτει και Face ID unlock, όπως αναφέρθηκε και αρχικά. Η συσκευή δημιουργεί έναν χάρτη του προσώπου του χρήστη, επιτρέποντας στον χρήστη να ξεκλειδώσει την συσκευή, απλά πλησιάζοντας την στο πρόσωπό του. Η υλοποίηση φαίνεται να γίνεται με χρήση κατάλληλου λογισμικού.

     

    Το νέο Oukitel U18 είναι διαθέσιμο προς $160 σε μαύρο χρώμα, ενώ μια έκδοσή του σε χρυσαφί χρώμα θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα. Η τιμή είναι σε έκπτωση και σταδιακά θα αυξηθεί σε 180 δολάρια που είναι και η κανονική του τιμή.

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.