Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το Google Drive για desktop συστήματα αναβαθμίζεται και αλλάζει όνομα

    Όπως ανακοίνωσε η Google, από τις 28 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμη η νέα εφαρμογή Backup and Sync η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν αντίγραφα των αρχείων τους και των φωτογραφιών τους στο cloud, καθιστώντας τα διαθέσιμα σε αυτούς ή σε άλλους που θα τους έχει επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτά, από οπουδήποτε.

     

    Η εφαρμογή Backup and Sync αποτελεί ουσιαστικά την νέα έκδοση του Google Drive για PC και Mac. Στην εφαρμογή αυτή ενσωματώνεται και η εφαρμογή Google Photos desktop uploader. Η Backup and Sync εφαρμογή στοχεύει στους απλούς χρήστες, με την Google να συμβουλεύει τους G Suite πελάτες της να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Google Drive για PC και Mac, μέχρι να γίνει ευρέως διαθέσιμο το Drive File Stream.

     

    Η σημαντικότερη αλλαγή που φέρνει η νέα εφαρμογή Backup and Sync, είναι ότι πλέον θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής ενός αριθμού φακέλων στον υπολογιστή, οι οποίοι θα γίνονται back up στο Google Drive που θα είναι συνδεδεμένο με το account του χρήστη. Έτσι το Backup and Sync ομοιάζει περισσότερο με μια τυπική εφαρμογή λήψης back up, σε σχέση με μέχρι σήμερα όπου επέτρεπε το back up μόνο ενός φακέλου.

     

    594579fb6a0af_BackupSync.png

     

    Η Google προσφέρει 15GB δωρεάν χώρο στους χρήστες του Google Drive, ενώ με $2 το μήνα ή $20 τον χρόνο, κάποιος θα μπορεί να έχει έως και 100GB αποθηκευτικό χώρο.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.