Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    Το Skype προσφέρει 20 λεπτά δωρεάν κλήσεις για να απολογηθεί

    23763 6d960007 303 180

     


    Οι χρήστες θα λάβουν 20 λεπτά για δωρεάν κλήσεις που θα ισχύουν για τις επόμενες 7 μέρες αφού τα λάβουν . Δεν είναι ξεκάθαρο το πόσοι χρήστες θα πάρουν τα δωρεάν λεπτά . Παρακάτω δείτε την επίσημη ανακοίνωση. Έχετε μήπως λάβει το email ;

     

    Η αποστολή μας στο Skype είναι να βοηθάμε να σας κρατάμε πιο κοντά και να κάνετε περισσότερα με τα άτομα για τα οποία νοιάζεστε περισσότερο. Είναι μία απλή δέσμευση , νιώθουμε όμως τους εαυτούς μας πολύ υπεύθυνους γι' αυτήν. Στις 21 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίσαμε ένα ζήτημα που μας εμπόδισε από το να βγάλουμε εις πέρας την αποστολή μας. Λυπούμαστε για το τεχνικό θέμα που είχαμε εκείνη την ημέρα. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η υπηρεσία μας σε σας και πόσο απογοητευτικές μπορούν να είναι διακοπές όπως αυτές. Γνωρίζουμε επίσης ότι μερικές φορές λέγοντας απλά συγνώμη δεν είναι αρκετό.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.