Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    «Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone επί σειρά ωρών σήμερα

    Το διαδίκτυο έχει γίνει πλέον αναγκαιότητα για τον περισσότερο κόσμο, τόσο για τις ανάγκες της εργασίας όσο και της ψυχαγωγίας. Σήμερα δεν ήταν μια καλή μέρα για τους χρήστες του δικτύου της Vodafone, καθώς από τις 5 το απόγευμα κυριολεκτικά «έπεσε» το δίκτυο. Οι χρήστες δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, όχι μόνο από τις σταθερές τους γραμμές, αλλά ακόμα και από τα κινητά τους τηλέφωνα. Μοιραία και οι υπηρεσίες τηλεφωνίας VOIP είχαν κατά περιπτώσεις προβλήματα. Τελικά, σχετικά αργά και μετά από πολλή ταλαιπωρία, οι πελάτες της Vodafone ενημερώθηκαν από τον λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook ότι η αιτία του προβλήματος βρισκόταν σε σοβαρή ζημιά στο δίκτυο οπτικών ινών. Η εταιρεία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

     

     

    Πολύς κόσμος πάντως δεν μπορούσε να μην εκφράσει τον εκνευρισμό του, καθώς η Vodafone επέλεξε να ενημερώσει εκ των υστέρων, αφού πολλοί είχαν χάσει αρκετό χρόνο προσπαθώντας να επιλύσουν το πρόβλημα τοπικά, θεωρώντας ότι ο εξοπλισμός τους ήταν υπαίτιος. Οι προσπάθειές τους βέβαια αποδείχτηκαν άσκοπες καθώς το πρόβλημα ήταν κεντρικό. 


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.