Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Έρχεται σύντομα Battle Royale mode 200 παικτών για το Call of Duty: Modern Warfare

    Σύμφωνα με "διαρροή" στο Reddit, το MW σύντομα θα αποκτήσει BR free-for-all mode 200 παικτών. Η πληροφορία προκύπτει από τον πηγαίο κώδικα του παιχνιδιού που περιέχει αναφορές σε playlists όπως solo, duos, squads και διάφορων χαρτών.

     

    Το BR mode είναι σχεδιασμένο ώστε να αποτελεί μια μείξη από στρατηγική τακτική και χάος τυχαιότητας. Θα υπάρχει άφθονο loot σε όλη την γκάμα των αντικειμένων του παιχνιδιού, όπως στα όπλα, τις προσθήκες τους, τα killstreaks από το βασικό MW multiplayer, perks κτλ. Θα υπάρχουν ακόμα και αποστολές για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην εμπόλεμη ζώνη των 200 παικτών.

     

    Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το BR mode για το παιχνίδι. Θα μπορούσε να περιλαμβάνεται ακόμα και στο battle pass του επόμενου μήνα, αν και κάτι τόσο μέγαλο, μάλλον στα updates του 2020 θα πρέπει να αναμένεται...

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.