Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Έφτασαν τα νέα, μεγαλύτερα tweets

    Τα tweets μένουν σταθερά στους 140 χαρακτήρες, αλλά μία πληθώρα αλλαγών επιτρέπουν πλέον στους χρήστες του Twitter να υπερβαίνουν το όριο αυτό. Το Twitter ανακοίνωσε ότι από σήμερα τα επισυναπτόμενα πολυμέσα όπως φωτογραφίες, GIFs, videos και ψηφοφορίες δεν θα μετράνε για το όριο των 140 χαρακτήρων.

     

     

    Επίσης δεν μετράνε οι παραθέσεις άλλων tweets, αλλά αν συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο ενός άλλου tweet στο δικό σας αυτό θα μετρήσει κανονικά. Η εταιρία επίσης κάνει δοκιμές με μία νέα μέθοδο απάντησης στην οποία θα αφαιρούνται τα ονόματα των χρηστών από το όριο των χαρακτήρων. Αν απαντήσετε σε πολλούς χρήστες ταυτόχρονα, δεν θα μετρήσουν ούτε αυτοί οι χαρακτήρες.

     

    Αυτές οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες από τους χρήστες που τις περίμεναν εδώ και έναν χρόνο. Αρχικά το Twitter είχε σχεδιάσει tweets με όριο τους 10,000 χαρακτήρες αλλά γρήγορα εγκατέλειψε αυτήν την ιδέα μετά από προβληματισμούς για την αλλαγή του χαρακτήρα του ως ένα μέσο στο οποίο οι χρήστες θα λαμβάνουν σύντομες ενημερώσεις. 

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.