Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε η EOS 80D DSLR από την Canon

    Αν και πλέον η ευκολία χρήσης ενός κινητού ακόμα και για λήψη σημαντικών φωτογραφιών είναι δεδομένη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλήθος κόσμου που επιθυμεί το κάτι παραπάνω από μια φωτογραφική μηχανή. Για αυτούς που ψάχνουν το κάτι αρκετά παραπάνω στις φωτογραφίες τους, η Canon ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την EOS 80D.

     

    Η νέα μηχανή της Canon, η EOS 80D, αποτελεί τον διάδοχο της EOS 70D του 2013. Πρόκειται για μια ημιεπαγγελματική DSLR με 24.2-megapixel APS-C CMOS αισθητήρα, DIGIC 6 image processor και 45 σημείων autofocus σύστημα. Η κάμερα μπορεί να λάβει έως και 7 φωτογραφίες ταυτόχρονα, ενώ ενσωματώνει χαρακτηριστικά όπως Anti-Flicker shooting, Wi-Fi και NFC.

     

    Για όσους ενδιαφέρονται για την λήψη βίντεο, η νέα EOS 80D μπορεί να καταγράψει video ανάλυσης 1080p FullHD σε MP4 κωδικοποίηση και 60 FPS, ενώ διαθέτει και υποδοχή ήχου ακουστικών, ώστε να μπορεί ο χρήστης της να παρακολουθεί την ποιότητα του ήχου καθόσον καταγράφει βιντεοσκοπεί. Υποστηρίζεται ISO από 100 έως 12800 (επεκτάσιμο σε 25600), υπάρχουν διαθέσιμα αρκετά φίλτρα όπως old movie, fantasy, memory, miniature και dramatic monochrome, καθώς και επιλογή Movie Servo AF που επιτρέπει την ρύθμιση της ταχύτητας του autofocus.

     

    Canon EOS 80D DSLR 1.jpg

     

    Canon EOS 80D DSLR 2.jpg


     

    Η νέα EOS 80D θα είναι διαθέσιμη μέσα στον επόμενο μήνα με την τιμή του κυρίως σώματος να είναι $1199. Θα πωλείται επίσης και ως πακέτο με τον φακό EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS USM στα $1799. Ο φακός θα πωλείται και χωριστά προς $599,99.

     

    Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό δελτίο τύπου της εταιρίας για την νέα DSLR εδώ: Press Release Details

     

    56d0a936a2763-CanonEOS80DDSLR4.jpg

     

    Updated features in Canon EOS 80D DSLR Camera include:

    • New 45-point all cross-type AF system

    • Intelligent Viewfinder with approximately 100% viewfinder coverage

    • Newly Developed 24.2 Megapixel (APS-C) CMOS sensor

    • DIGIC 6 image processor for enhanced image quality

    • Improved Dual Pixel CMOS AF for smooth, fast and accurate autofocus with video and stills

    • Built-in Wi-Fi®2 and NFCTM2 capability for easy transfer of images and movies to compatible mobile devices

    • 1080/60p Full HD video to capture brilliant results in MP4 format for easy movie sharing on select social networking sites

    • Vari-angle Touch Screen 3.0-inch Clear View LCD II monitor enables flexible positioning and clear viewing even outdoors

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.