Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε και επίσημα η διαθεσιμότητα της Nvidia GeForce Titan X

    .
    Πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάρτας ήταν ήδη γνωστά. Πυρήνας GM200, Maxwell αρχιτεκτονική, 28nm, 3072 CUDA cores, 192 TMUs, 96 ROPs, 384-bit data bus, 12GB GDDR5 μνήμη. Η κάρτα επιτυγχάνει επιδόσεις της τάξης των 7.1 TFLOP/s, έχει TDP 250W και η τιμή του στάνταρ μοντέλου είναι τα $999. Η κάρτα θα είναι διαθέσιμη για όποιον ενδιαφέρεται να την αγοράσει από αύριο.

     

    Οι εταιρίες θα μπορούν να κυκλοφορήσουν και διαφορετικές εκδόσεις του νέου Τιτάνα της Nvidia. Δύο από τις πρώτες εταιρίες που προέβησαν σε ανακοινώσεις μοντέλων είναι η EVGA με τρία ξεχωριστά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου και μοντέλου Hydro Copper και η ZOTAC με ένα μοντέλο.

     

    EVGA Titan X HC


    Zotac Titan X

     

    Στο διαδίκτυο υπάρχουν ήδη αρκετά reviews της κάρτας, όπως για παράδειγμα αυτά του Anandtech, του TechSpot και του Guru3D, αλλά αν προτιμάτε κάτι σε video review, μπορείτε να δείτε αυτό από το PC Perspective

     


     


    Πέραν της κάρτας η Nvidia ανακοίνωσε και το DIGITS DevBox. Πρόκειται για ένα σύστημα με τέσσερις κάρτες Titan X σε SLI το οποίο αποδίδει 28 TFLOP/s. Χρησιμοποιεί επεξεργαστή Haswell-E 5930K της Intel και είναι στεγασμένο σε ένα Corsair Air 540 διαμορφωμένο κατάλληλα για να στεγάσει τις τέσσερις κάρτες και το υπόλοιπο hardware. Απευθύνεται σε επιστήμονες που έχουν ανάγκη υψηλή υπολογιστική ισχύ και κοστολογείται προς 15 χιλιάδες δολάρια.

     

    GTC 30

     

    Υπάρχει thread σχετικά με την νέα GeForce Titan X στο TheLab, το οποίο τρέχει εδώ και λίγο καιρό και το οποίο βρίσκεται εδώ: Nvidia GTX Titan - X


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.