Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο Blackberry Motion

    Το νέο Blackberry Motion είναι πλέον και επίσημα διαθέσιμο, με Android λειτουργικό, μεγάλη μπαταρία, πολλά χαρακτηριστικά που έχουν στόχο να προσφέρουν αυξημένη προστασία για τα προσωπικά αρχεία του χρήστη, αλλά χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο. Το νέο Blackberry είναι κατασκευής TCL, μιας και η Blackberry έχει σταματήσει να κατασκευάζει η ίδια τα κινητά της τηλέφωνα.

     

    Το  BlackBerry Motion έρχεται με Android 7.1.1 Nougat, μαζί με μερικά αποκλειστικά χαρακτηριστικά της Blackberry για αυτό, όπως το Android For Work, Google Play for Work και Locker Mode κατά το οποίο ο χρήστης μπορεί να πάρει φωτογραφίες με την συσκευή που επιθυμεί να μείνουν απολύτως προσωπικές και μακριά από τους hackers. Έτσι οι φωτογραφίες αυτές προστατεύονται από κωδικό ασφαλείας και δεν συγχρονίζονται με το cloud, παραμένουν αποκλειστικά στην συσκευή. Επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας της συσκευής είναι η σουίτα ασφαλείας DTEK και το σύστημα FIPS 140-2 το οποίο προσφέρει πλήρη κρυπτογράφηση του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής. Η συσκευή καλύπτει και τις προδιαγραφές του IP 67 για αυξημένη αντοχή στην σκόνη και το νερό.

     

    Blackberry Motion 2.jpg

     

    Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε και αναλυτικά εδώ, έχουμε οθόνη IPS των 5,5'', ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, η οποία προστατεύεται από Asahi Dragontrail γυαλί με nano-diamond anti-scratch επίστρωση. Ο κεντρικός επεξεργαστής είναι ο οκταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 625 με συχνότητα λειτουργίας τα 2GHz και κάρτα γραφικών Adreno 506. Η συσκευή έχει 4GB μνήμης και 32GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου έως τα 2TB. Η κύρια κάμερα είναι των 12MP, f/2.0. Υπάρχει dual-tone LED flash, υποστηρίζεται phase detection AF, HDR λήψη βίντεο 4K. Η μπροστινή κάμερα είναι των 8MP, f/2.2, και διαθέτει και flash για selfies. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 4000 mAh με υποστήριξη για την τεχνολογία ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0.

     

    Blackberry Motion 1.jpg

     

    Στην πρόσοψη της συσκευής υπάρχει πλήκτρο home καθώς και αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων για το ξεκλείδωμα της συσκευής, αλλά και πρόσβαση στο Locker mode και τα αρχεία. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει και Smart Convenience Key το οποίο είναι προγραμματιζόμενο από τον χρήστη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκινάει κάποια εφαρμογή ή να λειτουργεί ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ή ανάλογα το πως χρησιμοποιεί την συσκευή εκείνη την στιγμή ο χρήστης της. Για παράδειγμα στο αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκινήσει την εφαρμογή GPS, στο σπίτι για να εκκινήσει την εφαρμογή της κάμερας, στην δουλειά για να εκκινήσει τον email client. Η έκδοση του Android είναι η 7.1.1.

     

    Θα κυκλοφορήσουν τρεις εκδόσεις της συσκευής, με την μία εξ αυτών να διαθέτει dual SIM tray. Η συσκευή ξεκινάει το ταξίδι της από τα Αραβικά Εμιράτα και την Σαουδική Αραβία με τιμή περίπου τα $460. Η διαθεσιμότητά της και σε άλλες αγορές θα ακολουθήσει αργότερα. Στην Ευρωπαϊκή αγορά όταν κυκλοφορήσει, αναμένεται να κοστίζει 499 ευρώ.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.