Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε και επισήμως το Samsung Galaxy A9

    .
    Το σώμα του κινητού είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί, ενώ η οθόνη του είναι των 6 ιντσών, ανάλυσης FullHD και τύπου Super AMOLED, με 2,5G καμπυλωτού γυαλιού και bezels μόλις 2,74 χιλιοστών πάχους. Χρησιμοποιεί τον οκταπύρηνο Snapdragon 652(πρώην 620) της Qualcomm ο οποίος διαθέτει τέσσερις πυρήνες ARM Cortex A72 στα 1,8GHz και τέσσερις ARM Cortex A53 στα 1.4GHz. Η ενσωματωμένη GPU είναι η Adreno 510 με συχνότητα λειτουργίας τα 550MHz. Η μνήμη της συσκευής είναι 3GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος των 32GB μπορεί να επεκταθεί και μέσω microSD κάρτας. Διαθέτει δύο κάμερες, μία των 13MP πίσω με αισθητήρα Samsung και μια των 8MP μπροστά, ενώ η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 4000mAh. Είναι dual SIM, υποστηρίζει 4G, WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS/Beidou και NFC. Το λειτουργικό του είναι το Android 5.1 Lollipop.

     

    Samsung Galaxy A9 1


    Samsung Galaxy A9 2


    Samsung Galaxy A9 3


    Samsung Galaxy A9 5


    Samsung Galaxy A9 6


    Samsung Galaxy A9 4

     

    Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα. Η συσκευή φαίνεται να επιτυγχάνει σκορ της τάξης των 73592 πόντων στο Antutu, φέρνοντάς το πολύ κοντά στις επιδόσεις κορυφαίων συσκευών.

     

    A9 bench 1


    A9 bench 2


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.