Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε το νέο CORSAIR Obsidian Series 500D

    Η Corsair ανακοίνωσε μία νέα προσθήκη στην σειρά κουτιών υπολογιστή, Obsidian. Πρόκειται για το νέο 500D, ένα Mid-Tower case, το οποίο υιοθετεί τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς, την κομψότητα και την απλή, μινιμαλιστική σχεδίαση, συνδυάζοντας τα με πλαϊνά από καπνιστό γυαλί(smoked glass) υψηλής αντοχής και αλουμινένιο σασί με καμπύλες γραμμές. Τα χαρακτηριστικά αυτά, σύμφωνα με την CORSAIR, καθιστούν το νέο Obsidian Series 500D ένα μοντέρνο κουτί, κατάλληλο να καλύψει τις ανάγκες του κάθε enthusiast.

     

    Το 500D μπορεί να φιλοξενήσει μητρικές Mini-ITX, MicroATX, ATX ή ακόμα και E-ATX (έως και 272 χιλιοστά), σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 170 χιλιοστά, κάρτα γραφικών με μήκος έως και 370 χιλιοστά, καθώς και τροφοδοτικό με μήκος έως και 225 χιλιοστά. Υπάρχουν τρεις θέσεις για δίσκους των 2,5'' και δύο για δίσκους των 3,5''.

     

    Corsair Obsidian Series 500D 1.jpg

     

     

    Το κουτί διαθέτει συνολικά έξι θέσεις για ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών. Τρεις μπροστά, δύο πάνω και μία πίσω. Εναλλακτικά μπορούν να τοποθετηθούν δύο ανεμιστήρες των 140 χιλιοστών μπροστά ή πάνω. Για όσους θα προτιμούσαν συστήματα υδρόψυξης, το 500D μπορεί να φιλοξενήσει ψυγείο των 360, 280, 240 ή 120 χιλιοστών μπροστά, των 280, 240 ή 120 πάνω και των 120 χιλιοστών πίσω. Το 500D έρχεται με δύο ανεμιστήρες SP120 της Corsair.

     

    Τα πλαϊνά του 500D μπορούν να ανοίξουν και να κλείσουν εύκολα, καθιστώντας ιδιαίτερα απλή την προσθήκη ή την αφαίρεση υλικού από το εσωτερικό του κουτιού. Ο χώρος του τροφοδοτικού στο κάτω μέρος καλύπτεται με κάλυμμα, ενώ τα αποθηκευτικά μέσα τοποθετούνται από την πίσω πλευρά του tray της μητρικής. Τόσο στο κάτω μέρος του κουτιού, όσο και στο πίσω μέρος της μητρικής, υπάρχει άπλετος χώρος για cable management.

     

    Φίλτρα για την σκόνη, αποτρέπουν αυτή να εισέλθει στο εσωτερικό του κουτιού. τα φίλτρα αυτά μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα για τον καθαρισμό τους. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του κουτιού είναι η δυνατότητα τοποθέτησης της κάρτας κάθετα, παράλληλα με το γυάλινο πλαϊνό του κουτιού, επιτρέποντας την καλύτερη επίδειξή της. Στα συν ακόμα του κουτιού η ύπαρξη και μιας θύρας USB Type C, δίπλα στις δύο συνήθεις USB 3.0 Type A.

     

    Το Corsair Obsidian Series 500D είναι άμεσα διαθέσιμο από την Corsair και τους συνεργάτες της προς 154,90 ευρώ.

     

    Corsair Obsidian Series 500D_02.jpg

    Corsair Obsidian Series 500D_04.jpg

    Corsair Obsidian Series 500D_16.jpg

    Corsair Obsidian Series 500D_Built_06.jpg

    Corsair Obsidian Series 500D_07.jpg

     

    Corsair Obsidian Series 500D_Built_07.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.