Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε το νέο Nokia 7.1

    Η HMD Global ανακοίνωσε το νέο Nokia 7.1, το οποίο έρχεται με σχεδίαση κορυφαίας συσκευής, αλλά χαρακτηριστικά και τιμή που τοποθετούν την συσκευή κάπου στην μεσαία κατηγορία.

     

    Το Nokia 7.1 εστιάζει κυρίως στον τομέα της φωτογραφίας, με την HMD Global να έχει εφοδιάσει την συσκευή με σύστημα με δύο κάμερες στο πίσω μέρος της. Μία των 12MP και μία των 5MP, οι οποίες χρησιμοποιούν φακούς Carl Zeiss. Δεν λείπουν επίσης οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης από την συσκευή, οι οποίες προσφέρουν πραγματικό HDR, studio-style φωτισμό και φυσικό bokeh εφέ στις φωτογραφίες. Για όσους επιθυμούν, δίνεται η δυνατότητα μέσω της λειτουργίας PRO για χειροκίνητο έλεγχο της ισορροπίας λευκού, του ISO, του ανοίγματος και της ταχύτητας κλείστρου. Η λειτουργία DualSight παρέχει 3D πρόσωπα, μάσκες και φίλτρα για διασκέδαση με τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Υποστηρίζεται επίσης μετατροπή βίντεο SDR σε βίντεο HDR, σε πραγματικό χρόνο, λήψη και αναπαραγωγή βίντεο HDR. Η μπροστινή κάμερα είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα 8MP και φακό f / 2.2.

     

     

    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται, οθόνη 5,84 ιντσών FHD+, PureDisplay με εγκοπή που φιλοξενεί και την μπροστινή κάμερα. Το ακουστικό διαθέτει ένα πλαίσιο από κράμα αλουμινίου, το οποίο είναι τοποθετημένο μεταξύ ενός εμπρόσθιου και ενός οπίσθιου γυάλινου καλύμματος. Το μπροστινό είναι Gorilla Glass, αλλά άγνωστης γενιάς. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος είναι τοποθετημένος δίπλα στις δύο κάμερες. Ο κεντρικός επεξεργαστής είναι ο  Snapdragon 636, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3060mAh, ενώ το λειτουργικό είναι το Android One (Android 8.1 Oreo).

     

    Το Nokia 7.1 είναι ήδη διαθέσιμο για προ παραγγελία από σήμερα, με την διαθεσιμότητά του να ξεκινάει στις 28 Οκτωβρίου. Στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις. Μία με 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου προς 319 ευρώ και μία με 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου προς 349. Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει μόνο η έκδοση με τα 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου προς 349 δολάρια.

     

    HMD Nokia 7.1 specs.jpg

     

    HMD Nokia 7.1 back.jpg

     

    HMD Nokia 7.1 side.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.