Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε το HTC 10

    Η HTC ανακοίνωσε την νέα της κορυφαία συσκευή, το HTC 10, μια συσκευή η οποία απευθύνεται σε όσους ψάχνουν για ένα android smartphone υψηλών επιδόσεων και ποιοτικών χαρακτηριστικών, αλλά και αντίστοιχα υψηλή τιμή. Η νέα συσκευή της HTC έρχεται με Snapdragon chipset, 5,2'' οθόνη, 12MP UltraPixel camera και ηχεία BoomSound.

     

    Το HTC 10 έχει διαστάσεις 145.9 x 71.9 x 3.0(9.0) χιλιοστά και βάρος 161 γραμμάρια. Το σώμα είναι κατασκευασμένο πλήρως από αλουμίνιο, ενώ η οθόνη του προστατεύεται από Gorilla Glass με καμπυλωτές άκρες 2.5D. Η οθόνη του των 5,2'' είναι τύπου Super LCD 5 με ανάλυση 2560x1440 pixels, με την HTC να ισχυρίζεται ότι έχει έως και 30% καλύτερα χρώματα και έως και 50% ταχύτερη απόκριση στην επαφή, έναντι της οθόνης του προηγούμενου κορυφαίου μοντέλου της εταιρίας.

     

    htc-htc10.jpg

     

    htc-htc10-3.jpg

     

    Το HTC θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία για την Αμερικάνική αγορά και μία για τις υπόλοιπες αγορές. Ο κεντρικός επεξεργαστής του HTC 10 στην Αμερικάνιη έκδοση είναι ο Snapdragon 820 με συχνότητα λειτουργίας για τους τέσσερις πυρήνες Cryo τα 2.2GHz. Η ενσωματωμένη GPU είναι η Ardeno 530, ενώ στον τομέα της διασύνδεσης, ο Snapdragon 820 ενσωματώνει modem Cat. 9 LTE. Η μνήμη φτάνει τα 4GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 32 ή 64GB, επεκτάσιμος μέσω microSD.

     

    Αντίθετα ο κεντρικός επεξεργαστής της έκδοσης για τις άλλες αγορές, η οποία θα ονομάζεται HTC 10 Lifestyle, θα είναι ο Snapdragon 652 με οκτώ πυρήνες, τέσσερις  A72 στα 1.8GHz και τέσσερις A53 στα 1.2GHz. Η GPU θα είναι η Adreno 510 και modem cat. 6 LTE. Η μνήμη είναι 3GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος 32GB, επεκτάσιμος μέσω microSD.

     

    htc-htc10-2.jpg

     

    Το HTC 10 εστιάζει ιδιαίτερα στον τομέα του multimedia με την συσκευή να διαθέσει sub woofer, δύο ηχεία καθώς ένα ακόμα για τις υψηλές συχνότητες. Αυτά συνδυάζονται με έναν ενισχυτή ακουστικών ο οποίος προσφέρει διπλάσια ενίσχυση έναντι ενός τυπικού ενισχυτή, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για upscaling 16bit ήχου σε 24bit, καθώς και για digital to analog μετατροπή.

     

    htc-htc10-5.jpg

     

    Η κύρια κάμερα του HTC 10 είναι τύπου 12MP UltraPixel 2. Η κάμερα διαθέτει laser autofocus και OIS. Η δευτερεύουσα κάμερα είναι των 5MP UltraSelfie. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000mAh, ενώ η USB είναι Type C. Υποστηρίζεται Qualcomm Quick Charge 3.0. Υπάρχει αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε μεταξύ άλλων dual-band 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.2 και NFC. Το λειτουργικό είναι το Android 6.0 Marshmallow OS με το HTC Sense περασμένο από πάνω.

     

    Σύμφωνα με την HTC το HTC 10 θα είναι διαθέσιμο εντός του μήνα με τιμή $700 στην Αμερική και €700 στην Ευρωπαϊκή αγορά.

     

    htc-htc10-1.jpg

     

    Μπορείτε επιπλέον να διαβάσετε μια Hands On παρουσίαση της συσκευής, καθώς και να δείτε μετρήσεις  της αυτονομίας και των επιδόσεων του ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου  του HTC 10, από το Anandtech.

     

     

    Πηγή: HTC unveils the new 5.2-inch HTC 10 flagship smartphone

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.