Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Αποκαλύφτηκε η τιμή του ASUS ROG Phone II, που έρχεται με 12GB RAM

    Για όσους ψάχνουν τις απόλυτες επιδόσεις και specs για τη βέλτιστη δυνατή gaming εμπειρία σε ένα smartphone, το ASUS ROG II μάλλον δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Ευτυχώς, παρά τα εντυπωσιακά specs, η τιμή που αποκαλύφτηκε θα είναι η ίδια με αυτή του προκατόχου του, δηλαδή 900$.

     

    Το ASUS ROG Phone II θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα στις 31 Ιουλίου, ενώ υπάρχει ήδη η δυνατότητα προπαραγγελίας. Η εκδοχή με 12GB RAM και 128GB εσωτερικής μνήμης αποθήκευσης θα κοστίζει περίπου 3499 Yuan ($872.90).

     

    Το τηλέφωνο θα διαθέτει 6.59-inch OLED panel με υποστήριξη 10-bit HDR και  in-display fingerprint scanner. Η οθόνη έχει 120Ηz ρυθμό ανανέωσης και 240Hz touch sample rate. Με μόλις 49ms touch latency θεωρείται ότι έχει τον πιο γρήγορο χρόνο απόκρισης στο άγγιγμα από οποιοδήποτε άλλο smartphone της αγοράς. Η καρδιά του συστήματος θα είναι ο Snapdragon 855 Plus που θα ψύχεται από ένα σύστημα ψύξης ικανό -κατά την Asus- να επιτρέπει τη μέγιστη απόδοση του SoC. Η μπαταρία των 6.000mAh θα προσφέρει πολλές ώρες gaming χωρίς ανάγκη φόρτισης, ενώ στην πίσω όψη του κινητού θα υπάρχει dual-camera με 48MP main sensor. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.