Jump to content


  • TheLab
    TheLab

    Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με μόλις 10,39€ ή πακέτο με τα Windows Office 2016 με μόλις 29,59€ από το URcdkey

    Ψάχνετε για τον φθηνότερο τρόπο αναβάθμισης λογισμικού του σταθερού ή του φορητού υπολογιστή σας; Σας έχουμε μια ωραία συμβολή από το URcdkey, το οποίο επί του παρόντος προσφέρει έως και 86% έκπτωση σε βασικό λογισμικό, όπως τα Windows 10 ή τα Office.

     

    Εκτός από τα μεμονωμένα πακέτα λογισμικού που είναι διαθέσιμα, υπάρχουν και συνδυασμοί  που καθιστούν την τιμή της μονάδας ακόμα πιο χαμηλή. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές από τις εκπτώσεις που έχουμε επιλέξει για εσάς, με τα Windows 10 Pro και Office 2016 να είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

     

    Έκπτωση 20% με το κουπόνι "BGR20" - για τα πιο δημοφιλής λογισμικά της Microsoft. Ακολουθούν ορισμένες από τις καλύτερες προσφορές τους:

     

    WINDOWS 10.PNG

     

    Λάβετε υπόψη ότι τα προγράμματα πρέπει να είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας εκ των προτέρων, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ενεργοποίησή τους.

     

    Με μόλις δώδεκα ευρώ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε εύκολα και γρήγορα την έκδοση Windows 10 Pro, που προσφέρει δυνατότητες και επιλογές αφιερωμένες στον επαγγελματικό και εταιρικό κόσμο.

     

    Επωφεληθείτε από το Bitlocker, ένα ισχυρό εργαλείο ασφαλείας για τη διασφάλιση των δεδομένων σας, μια απομακρυσμένη σύνδεση στον υπολογιστή εργασίας σας, τα virtual machines σας και όλες τις εφαρμογές στο Windows Store. Με τη σουίτα γραφείου Microsoft Office 2016 ή 2019 θα έχετε πρόσβαση στο δημοφιλές και απαραίτητο λογισμικό: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher και Access σε 1 υπολογιστή.

     

    Ενώ μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό που σας ενδιαφέρει από τους ακόλουθους συνδέσμους:

     

    • Microsoft Windows 10 Pro DOWNLOAD
    • Microsoft Οffice 2016 Professional Plus DOWNLOAD
    • Microsoft Οffice 2019 Professional Plus DOWNLOAD

     

    Promo article


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.