Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Γίνετε εθελοντές Ήρωες του YouTube

    Το YouTube εφαρμόζει ένα νέο σχέδιο για να περιορίσει τα άσχημα σχόλια που εμφανίζονται όλο και περισσότερο στα video. Προτείνει στους ίδιους τους χρήστες να τα αναφέρουν αφού εγγραφούν στο νέο πρόγραμμα, το YouTube Heroes, το οποίο ανταμείβει όσους αναφέρουν τα ανάρμοστα σχόλια, αυτούς που γράφουν σωστούς υπότιτλους και που απαντάνε σε ερωτήσεις στο forum.

     

    maxresdefault.jpg

     

    ΟΙ Ήρωες αυτοί, δεν θα έχουν φυσικά καμία δυνατότητα να επέμβουν στην ιστοσελίδα του Youtube, όπως για παράδειγμα να μπορούν να διαγράψουν σχόλια κατά βούληση ή να αλλάζουν τους υπότιτλους από όποιο video θελήσουν. Αυτοί που έχουν τα σχετικά δικαιώματα είναι οι πραγματικοί εργαζόμενοι στο YouTube, οι οποίοι μπορούν να κάνουν όλα τα παραπάνω.

     

    Το YouTube μάλλον ελπίζει ότι με την ανάμειξη της κοινότητας, θα λαμβάνει περισσότερες αναφορές για τα άσχημα σχόλια, με αποτέλεσμα οι κανονικοί  moderators να μπορούν να επεμβαίνουν πιο γρήγορα. Δίνοντας έτσι σε μερικούς χρήστες μία αίσθηση ευθύνης μπορεί να αλλάξει λίγο τον κλίμα προς το καλύτερο, ή μπορεί και να μην έχει κανένα αποτέλεσμα όπως όταν το YouTube επέβαλε στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το πραγματικό όνομά τους.

     

    youtubeheroes-882x571.png

     

    Οποιοσδήποτε μπορεί να αναφέρει ένα σχόλιο, απλώς αυτό το πρόγραμμα με τους Ήρωες προσθέτει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον. Υπάρχουν διαφορετικές ανταμοιβές για τους Ήρωες που συνεισφέρουν στην κοινότητα. Μπορεί να προσκληθούν να παρακολουθήσουν αποκλειστικά workshops και video chats και να μπορέσουν να δοκιμάσουν ακυκλοφόρητα προϊόντα από το YouTube. Για να φτάσει κάποιος το ανώτερο επίπεδο πρέπει να αναφέρει 1000 ανάρμοστα σχόλια.

     

    Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να εγγραφεί σε αυτή την ιστοσελίδα. Εννοείτε ότι όσοι ήδη έχουν αναφερθεί για ανάρμοστα σχόλια δεν θα μπορέσουν να γίνουν YouTube Heroes.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.