Jump to content


  • yanni
    yanni

    Δύο νέες ψύκτρες επεξεργαστή, με διπλούς ανεμιστήρες, από την Cryorig

    Η Cryorig ανακοίνωσε τις νέες εκδόσεις των μοντέλων Cryorig H7 και Cryorig M9i/a. Οι νέες εκδόσεις, Cryorig H7 Plus και Cryorig M9 Plus, έρχονται με δύο ανεμιστήρες, σε push-pull διάταξη, για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

     

    Η βασική διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων βρίσκεται στις διαστάσεις και το βάρος τους, με την Cryorig H7 Plus να ενσωματώνει και κάποιες επιπλέον αποκλειστικές τεχνολογίες της Cryorig στην σχεδίασή της.

     

    Η Cryorig H7 Plus έχει ύψος 145 χιλιοστά και δέχεται ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών. Το βάρος της, χωρίς τους ανεμιστήρες, φτάνει τα 577 γραμμάρια, με την ψύκτρα να είναι κατάλληλη για επεξεργαστές με TDP έως και 150 watt.

     

    H7 Plus 01.jpg

     

    H7 Plus 02.jpg

     

    H7 Plus 03.jpg

     

    H7 Plus 04.jpg

     

    Η Cryorig M9 Plus έχει ύψος 124,61 χιλιοστά και το βάρος της, χωρίς τους ανεμιστήρες φτάνει τα 345 γραμμάρια. Είναι κατάλληλη για χρήση με επεξεργαστές οι οποίοι έχουν TDP έως και 130W.

     

    M9 Plus 01.jpg

     

    M9 Plus 02.jpg

     

    M9 Plus 03.jpg

     

    M9 Plus 04.jpg

     

    Στα κοινά χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων έχουμε, την χάλκινη και επινικελωμένη βάση τους, τα τρία heat pipes των 6 χιλιοστών, την σχεδίαση τους που εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τις μνήμες και την συμβατότητά τους τόσο με Intel όσο και με AMD επεξεργαστές.

     

    Οι νέες ψύκτρες της Cryorig θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμες, με προτεινόμενες τιμές λιανικής τα 44,45 ευρώ για την Cryorig H7 Plus και τα 24,45 ευρώ για την Cryorig M9 Plus. Στις τιμές περιλαμβάνονται και οι φόροι.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.