Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Deepcool αποκάλυψε την ημερομηνία διαθεσιμότητας του νέου της πακέτου με τρεις MF 120

    Μεταξύ των προϊόντων που είχε παρουσιάσει η Deepcool στην πρόσφατη CES 2017, ήταν και ο νέος frameless ανεμιστήρας της, MF 120. Ο MF 120 είναι ένας ιδιαίτερης σχεδίασης ανεμιστήρας, ο οποίος διαφέρει σημαντικά από τους ανεμιστήρες που βρίσκουμε σήμερα στο εμπόριο, διότι δεν έχει το γνωστό τετράγωνο πλαίσιο γύρω από τις λεπίδες. Αντίθετα η Deepcool έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικού τύπου, αλουμινένιο σύστημα στερέωσης.

     

    Χάρη στην παραπάνω σχεδίαση, αλλά τις ειδικής σχεδίασης λεπίδες, η Deepcool ισχυρίζεται ότι ο νέος MF 120 παράγει θετική πίεση αέρα και μέγιστη ροή αέρα η οποία δεν παρεμποδίζεται από την δομή του ανεμιστήρα. Ο MF 120 είναι τύπου Fluid Dynamic Bearing, μπορεί να περιστραφεί με ρυθμό από 500 έως 2200 στροφές ανά λεπτό, υποστηρίζει PWM λειτουργία και διαθέτει και κατάλληλο υλικό στα στηρίγματά του για απόσβεση των κραδασμών κατά την λειτουργία του.

     

    Deepcool MF 120 -3.jpg

     

    Επιπλέον η Deedcool έχει εφοδιάσει τον νέο ανεμιστήρα της και με smart δυνατότητες και RGB φωτισμό. Ο ελεγκτής του μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω WiFi με ένα smartphone, είναι Android είτε iOS, επιτρέποντας έτσι τον εύκολο έλεγχο του ανεμιστήρα, τόσο όσον αφορά την ταχύτητα περιστροφής του, όσο και τον ελέγχο των φωτεινών εφέ. Ο φωτισμός RGB του MF 120, είναι σε θέση να αναπαραγάγει χρώματα από μια παλέτα των 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων και υποστηρίζει πέντε είδη εφέ και 36 εναλλάξιμους τρόπους φωτισμού.

     

    Deepcool MF 120 -1.jpg

     

    Deepcool MF 120 -4.jpg

     

    Ο νέος Deepcool MF 120 θα είναι διαθέσιμος σε πακέτο των τριών ανεμιστήρων, μαζί με τον ελεγκτή τους τον Απρίλιο. Το πακέτο αυτό κοστολογείται στα 110 δολάρια.

     

    Deepcool MF 120 -2.jpg

     

    Technical Spec

    Overall Dimension 120X120X26mm
    Net Weight 530g
    Rated Voltage 12VDC
    Operating Voltage 7~13.2VDC
    Starting Voltage 7VDC
    Rated Current 0.74A
    Power Input 8.9W
    FAN Speed 500±200 -2200±10%RPM
    MAX.Air Flow 56CFM
    Noise 37.9dB(A)
    Bearing Type Fluid Dynamic Bearing

     

    Πηγή: MF120 GAMER STORM CASE FAN


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.