Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Lian Li ανακοίνωσε το νέο της PC case, PC-011 Dynamic

    Η Lian Li ανακοίνωσε ένα νέο PC case το οποίο απευθύνεται τόσο σε αυτούς που ψάχνουν ένα ευρύχωρο κουτί που να μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρία ψυγεία των 360 χιλιοστών, όσο και σε αυτούς που ψάχνουν ένα κουτί το οποίο θα τους επιτρέψει να επιδείξουν το υλικό που θα τοποθετήσουν στο εσωτερικό του. Το νέο αυτό κουτί είναι το PC-O11 Dynamic και αποτελεί μια παραλλαγή του PC-O11 με τον Γερμανό PC enthusiast der8auer να έχει βοηθήσει στην σχεδίασή του.

     

    Το PC-O11 Dynamic είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και αλουμίνιο, ενώ διαθέτει τόσο πλαϊνό όσο και πρόσοψη από γυαλί υψηλής αντοχής, επιτρέποντας την άριστη θέαση στο εσωτερικό του. Υιοθετεί σχεδίαση διπλού θαλάμου, είναι tool-free και έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως το cable bar που μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο στο cable management, όσο και για να φιλοξενήσει δύο επιπλέον αποθηκευτικά μέσα, καθώς και η δυνατότητα τοποθέτησης δύο τροφοδοτικών στο εσωτερικό του.

     

    Lian Li PC-011 Dynamic 02.jpg

     

    Πέραν της δυνατότητας φιλοξενίας τριών ψυγείων των 360 χιλιοστών, ο κάτοχός του έχει την επιλογή τοποθέτησης έως και εννέα ανεμιστήρων, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη ροή αέρα στο εσωτερικό του κουτιού. Υποστηρίζονται τόσο ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών, όσο και των 140 χιλιοστών. Συνολικά τέσσερα φίλτρα, τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν και καθαριστούν εύκολα, εξασφαλίζουν το ότι δεν θα εισέλθει σκόνη στο εσωτερικό του κουτιού.

     

    Lian Li PC-011 Dynamic 03.jpg

     

    Το PC-O11 Dynamic μπορεί να φιλοξενήσει μητρικές από mini ITX έως και EATX, πλήθος αποθηκευτικών μέσων των 2,5'' ή 3,5'', κάρτες γραφικών με μήκος έως και 420 χιλιοστά, τροφοδοτικά με μήκος από 210 έως 255 χιλιοστά και σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 155 χιλιοστά. Στην πρόσοψη υπάρχουν δύο USB 3.0 Type A θύρες καθώς και μία USB 3.1 type C, ενώ διατίθεται και ειδικό kit για την τοποθέτηση της κάρτας γραφικών κάθετα.

     

    Lian Li PC-011 Dynamic 01.jpg

     

    Το PC-O11 Dynamic θα διατίθεται σε άσπρο και μαύρο χρώμα προς 129,99 δολάρια. Για όσους έχουν την δυνατότητα, μπορούν να το προπαραγγείλουν από το Newegg στην τιμή των 99 δολαρίων. Το επιπλέον kit για την τοποθέτηση της κάρτας γραφικών κάθετα, θα διατίθεται στην τιμή των 59,99 δολαρίων.

     

    Lian Li PC-011 Dynamic 04.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.