Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα ψύκτρα, εξολοκλήρου από χαλκό, από την Cryorig

    Η Cryorig ανακοίνωσε την νέα της SFF/ITX ψύκτρα επεξεργαστή C7 Cu, η οποία έχει βασιστεί σχεδιαστικά στην βραβευμένη της ψύκτρα C7. Η νέα έκδοση της C7 όμως είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από χαλκό, δεν διαθέτει με λίγα λόγια καθόλου αλουμίνιο πάνω της, με την Cryorig να υποστηρίζει ότι αυτό προσφέρει αυξημένες επιδόσεις.

     

    Ειδικότερα και σύμφωνα με την Cryorig, η επιλογή χρήσης αποκλειστικά χαλκού στην νέα C7 Cu, έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση των επιδόσεων της ψύκτρας κατά 15%, χωρίς αύξηση του μεγέθους της ή αύξηση των στροφών περιστροφής του ανεμιστήρα της. Αυτό μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα σε συστήματα SFF/ITX, με περιορισμένους χώρους και περιορισμένη ροή αέρα.

     

    CRYORIG C7 Cu 02.jpg

     

    Η ψύκτρα όπως αναφέρθηκε αρχικά έχει βασιστεί εξολοκλήρου στον σχεδιασμό της αρχικής C7. Αυτό σημαίνει ότι και η νέα έκδοση διατηρεί τα σχεδιαστικά πλεονεκτήματα του αρχικού μοντέλου. Η C7 Cu είναι διαθέσιμη τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου στην Ευρωπαϊκή αγορά προς 49,95 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

     

    CRYORIG C7 Cu 01.jpg

     

    CRYORIG C7 Cu  07.jpg

     

    CRYORIG C7 Cu  specs.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.