Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα C7 από την Cryorig, αλλά και ψύκτρα με heat pipes για M.2 SSDs

    Η Cryorig ετοιμάζεται να δείξει νέα προϊόντα στην Computex 2018 η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου. Ανάμεσα σε αυτά είναι μια νέα έκδοση της C7, αλλά και μία ψύκτρα για M.2 SSDs η οποία ενσωματώνει και heatpipes.

     

    Η Cryorig είχε αποκαλύψει πρόσφατα μια full copper έκδοση της C7 και αυτή τη φορά έρχεται να προσφέρει μια ακόμα έκδοση, ειδικά για όσους θα ήθελαν και RGB LED φωτισμό. Η νέα C7 φέρει την ονομασία C7 RGB, προφανώς και βασίζεται στο αρχικό αλουμινένιο μοντέλο. Η διαφορά βρίσκεται στον ανεμιστήρα της των 92 χιλιοστών, ο οποίος πλέον διαθέτει RGB φωτισμό. Το σύστημα φωτισμού είναι συμβατό με όλα τα κύρια συστήματα RGB φωτισμού των 12V, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα η ρύθμιση και ο συγχρονισμός των φωτεινών εφέ.

     

    C7 RGB 1.jpg

     

    C7 RGB 2.jpg

     

    Ιδιαίτερο είναι το άλλο προϊόν της Cryorig, η παθητική ψύκτρα Frostbit για M.2 SSDs. Η Cryorig πάει το θέμα ψύξης ενός ταχύτατου M.2 NVMe SSD σε εντελώς άλλο επίπεδο σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις που έχουμε δει κατά καιρούς, ενσωματώνοντας και δύο heatpipes. Τα heatpipes βοηθούν να μεταφερθεί η θερμότητα από την επιφάνεια του SSD σε ένα κυλινδρικό κομμάτι αλουμινένιας ψύκτρας. Προκειμένου να μειωθεί η πιθανότητα να δημιουργείται πρόβλημα με κάποια κάρτα γραφικών ή άλλου τύπου κάρτας επέκτασης, η Cryorig έχει φροντίσει ώστε αυτό το τμήμα της ψύκτρας να μπορεί να αλλάζει θέση.

     

    Cryorig Frostbit 1.jpg

     

    Cryorig Frostbit 3.jpg

     

    Cryorig Frostbit 2.jpg

     

    Όπως αναφέρθηκε και αρχικά, τα παραπάνω προϊόντα θα τα δείξει πιο αναλυτικά η Cryorig στην Computex 2018, η οποία θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου στην Ταϊπέι. Για την ώρα δεν έχουν αναφερθεί τιμές ή ημερομηνίες διαθεσιμότητας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.