Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα FRYZEN, ειδικά για AMD Threadripper, από την Deepcool Gamerstorm

    Η Deepcool Gamerstorm ανακοίνωσε μια νέα ψύκτρα η οποία απευθύνεται κυρίως στους κατόχους επεξεργαστών AMD Threadripper, μιας και είναι σχεδιασμένη ειδικά για αυτούς τους επεξεργαστές. Πρόκειται για την νέα FRYZEN, μια ψύκτρα από αλουμίνιο και χαλκό βάρους άνω του ενός κιλού η οποία διαθέτει μια μεγάλης επιφάνειας βάση ικανή να ψύξει όλους τους σύγχρονουν, αλλά και παλαιότερους AMD επεξεργαστές.

     

    Η FRYZEN διαθέτει βάση κατασκευασμένη εξολοκλήρου από χαλκό και έχοντας διαστάσεις 68 x 46 χιλιοστών καλύπτει πλήρως έναν επεξεργαστή Threadripper. Έξι χάλκινα heatpipes, σχήματος μπότας, αναλαμβάνουν να μεταφέρουν την θερμότητα από την βάση στο υπόλοιπο σώμα της ψύκτρας το οποίο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Εκεί ένας ανεμιστήρας των 120 χιλιοστών με ειδικά σχεδιασμένα πτερύγια ώστε να επιτυγχάνει ιδιαίτερα υψηλή πίεση αέρα, αναλαμβάνει να αποβάλει την θερμότητα από την ψύκτρα. Η σχεδίαση της FRYZEN είναι τέτοια η οποία να μην δημιουργείται πρόβλημα με μνήμες που διαθέτουν ψηλά heat spreaders.

     

    Deepcool Gamerstorm Fryzen 1.jpg

     

    Το βάρος της FRYZEN φτάνει τα 1187 γραμμάρια, ενώ οι διαστάσεις της είναι 120X79X155 χιλιοστά. Το σύστημα στερέωσής της είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τον κάτοχό της, ενώ η συμβατότητά της επεκτείνεται, πέρα από το Tr4 socket των Threadripper και στο AM4, αλλά και τα παλαιότερα AM3+, AM3, AM2+, AM2, FM2+, FM2 και FM1.

     

    Όπως πολλά σύγχρονα εξαρτήματα για τους υπολογιστές, έτσι και η FRYZEN διαθέτει RGB LED φωτισμό 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων, με πέντε εφέ και 36 εναλλάξιμους τρόπους φωτισμού. Η ρύθμιση του φωτισμού γίνεται μέσω ενσύρματου ελεγκτή, που περιλαμβάνεται στην συσκευασία ή και μέσω λογισμικού, εφόσον η ψύκτρα τοποθετηθεί σε μητρική που υποστηρίζει RGB φωτισμό.

     

    Η FRYZEN της Deepcool Gamerstorm θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Αύγουστο, με την προτεινόμενη τιμή λιανικής της να είναι τα 90 δολάρια.

     

    Deepcool Gamerstorm Fryzen 2.jpg

     

    Deepcool Gamerstorm Fryzen 3.jpg

     

    Deepcool Gamerstorm Fryzen 4.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.